ΑΕΚ: Η Ταταμπάνια ανακοίνωσε τον Ουγκάλντε για την επόμενη σεζόν

Εικόνες από το Διομήδης Άργους - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Κρίστιαν Ουγκάλντε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουγγρική ομάδα από τη νέα σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον Πέτρο Μπουκοβίνα ένας ακόμη παίκτης της φετινής ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Ο λόγος για τον Κρίστιαν Ουγκάλντε ο οποίος ανακοινώθηκε ήδη από την Γκρούντφος Ταταμπάνια με την οποία μάλιστα η ΑΕΚ αγωνίστηκε προ ολίγων ημερών ως αντίπαλος στην φάση των ομίλων του EHF League.  Να θυμίσουμε πως ο Ουγκάλντε έχει αγωνιστεί ξανά στο Ουγγρικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Βέζπρεμ από το 2012 έως το 2018.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στο σάιτ της Ταταμπάνια για το γεγονός πως αγωνίστηκε αντίπαλος με τη νέα του ομάδα σχολίασε:

»Ήταν πολύ περίεργο, οφείλω να πω. Για πρώτη φορά στην καριέρα μου, μου συνέβη κάτι τέτοιο. Αλλά, αισθάνθηκα καλά που έπαιξα σε αυτό το νέο γήπεδο. Ένας σύλλογος με τόσο μακρά ιστορία όπως η Ταταμπάνια, αξίζει να έχει την δυνατότητα να αγωνίζεται σε μία υπέροχη εγκατάσταση όπως αυτή. Από την ημέρα που άφησα την Βέζπρεμ, ήθελα να επιστρέψω στην Ουγγαρία, αλλά, δεν υπήρχε τέτοια ευκαιρία στον ορίζοντα. Έχω καλές αναμνήσεις από εδώ, με την οικογένεια μου, ο γιός μας γεννήθηκε στο Βέζπρεμ. Είμαστε επίσης υπερήφανοι για αυτό, περάσαμε σπουδαία εδώ με την οικογένεια μου, αγαπάμε την χώρα, τους ανθρώπους που ζουν εδώ. Υπάρχει μεγάλη αγάπη για το χάντμπολ στην Ουγγαρία και αυτό το αισθάνονται και στο δείχνουν και οι φίλαθλοι, γεγονός που απολαμβάνω πραγματικά ”.

Όσο για τον εαυτό του και την πορεία του στο χάντμπολ σχολίασε: «Αγαπώ να παίζω χάντμπολ, να προπονούμαι και να δουλεύω κάθε ημέρα για να γίνω καλύτερος και για να μάθω νέα πράγματα. Δεν θέλω να χάνω και αγωνίζομαι μέχρι το τέλος σε κάθε παιχνίδι, Πάντα προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα και τους νεότερους παίκτες. Από την εμπειρία μου, κάτι μπορώ να τους δώσω, μου αρέσει να είμαι ανάμεσα τους. Και όπως ξέρετε, μου αρέσει στα αλήθεια το σχήμα 5-1, έτσι μπορώ οπωσδήποτε να φέρω νέες εναλλακτικές ώστε να μας κάνω ακόμα πιο πετυχημένους »

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X