Παπαδόπουλος: «Με έχει αδικήσει το ποδόσφαιρο, θα μπορούσα να παίξω σε πολύ υψηλό επίπεδο»

Παπαδόπουλος: «Με έχει αδικήσει το ποδόσφαιρο, θα μπορούσα να παίξω σε πολύ υψηλό επίπεδο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον απολογισμό της καριέρας του κάνει ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Μέσω των εβδομαδιαίων podcast του Αστέρα Τρίπολης, ο τερματοφύλακας της ομάδας μιλάει για την ποδοσφαιρική του διαδρομή. Αρχικά μίλησε για την πρώτη του θέση ως ποδοσφαιριστής, που ήταν αυτή του αριστερού μπακ και όχι του τερματοφύλακα: «Από τα 6 ως τα 14 έπαιζα αριστερό μπακ.

Έπαιζα με μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές γιατί ήμουν πιο ανεπτυγμένος σαν παιδί και σε ένα τουρνουά χρειαζόταν η ομάδα τερματοφύλακα. Έπαιξα εγώ και τελικά κερδίσαμε το τουρνουά».

Στη συνέχεια, προέκυψε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού μέσω του Σίνισα Γκόγκιτς: «Με είδε ο Γκόγκιτς και προέκυψε ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ήταν κάτι συγκλονιστικό για εμένα, κάτι που μου άλλαξε την καριέρα».

Ακολούθησε ο Πανιώνιος, όπου ο Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρει πως δεν συνάντησε καλές συνθήκες, αλλά υποστηρίζει πως σαν ομάδα ο «ιστορικός» έχει κάτι το διαφορετικό. Στη συνέχεια πέρασε από τον Ατρόμητο όπου η χρονιά δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε.

«Στον Ατρόμητο είχαν τον Γκορμπούνοφ και η χρόνια δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελα. Ένας ατζέντης που ήξερε τον Τεννέ μου είπε να πάω στη Λαμία να δοκιμαστώ. Είχα 100 συμμετοχές τότε αλλά έριξα τον εγωισμό μου και το έκανα. Τα πράγματα πήγαν καλά, ήμουν από τους στυλοβάτες στη σεζόν, έκανα μεγάλα ματς απέναντι στον Αστέρα και προφανώς τότε με είδαν και με πήραν».
Τέλος, ο Παπαδόπουλος μιλάει για το όνειρο που πραγματοποίησε, να παίξει σε μια ομάδα της Πελοποννήσου, ενώ δίνει τις συμβουλές του και προς του νεαρούς ποδοσφαιριστές.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X