ΑΕΚ: Επικυρώθηκε η βαθμολογία στο Futsal, στον ...αέρα η συμμετοχή του Παναθηναϊκού

«Αφεντικό» στο ντέρμπι η ΑΕΚ- Νίκησε τον Δούκα (4-2) και σκαρφάλωσε μόνη στην κορυφή!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ σαν πρώτη περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στα προημιτελικά του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ κατέκτησε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και ετοιμάζεται για την έναρξη των πλέι οφ.

Η «Ένωση» κανονικά στα προημιτελικά θα αντιμετώπιζε το Φάληρο κάτι ωστόσο που ενδέχεται να αλλάξει καθώς τα ζευγάρια θα οριστικοποιηθούν τελικά την προσεχή Τετάρτη. Αυτό καθώς η συμμετοχή του Παναθηναϊκού βρίσκεται στον …αέρα και εφόσον δεν καταφέρει να δηλώσει συμμετοχή τότε η Ένωση θα αποφασίσει για το πως θα καλυφθεί το κενό του. Ενδέχεται όλες οι ομάδες να πάνε μια θέση μπροστά κάτι που σημαίνει πως θα αλλάξει και η ομάδα της 8ης θέσης που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ.

Στο προχθεσινό  Δ.Σ. της ΠΕΠΣΣ επικύρωσε την βαθμολογία του πρωταθλήματος και ενημέρωσε για τις εξελίξεις και το φορμάτ της β’ φάσης. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Την επόμενη Τετάρτη (23/2) θα οριστικοποιηθούν τα ζευγάρια της β’ φάσης, όταν και θα γίνει γνωστό το τι μέλλει γενέσθαι με τον Παναθηναϊκό, για τον οποίον υπάρχει αστερίσκος, αφού είναι στον «αέρα» προς το παρόν η συμμετοχή του. Θυμίζουμε ότι η πρόκριση κρίνεται στις τρεις νίκες. Αναφορικά με τον Παναθηναϊκό, δόθηκε παράταση μέχρι την Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου, προκειμένου να καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται, ώστε να πάρει το «πράσινο φως» από την ΓΓΑ και να μπορέσει να συμμετάσχει. Αν όχι, δεν θα δώσει το παρών στα playoffs και παράλληλα θα αποβληθεί και από το Κύπελλο. Όσον αφορά στο format της β’ φάσης, θα ξεκαθαρίσει στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης. Σε περίπτωση που δεν συμμετάσχει ο Παναθηναϊκός είτε θα περάσει η Κόμπρα bye στα ημιτελικά (με βάση την τελική βαθμολογία παίζουν μαζί στον πρώτο γύρο των playoffs) είτε θα ανέβουν όλες οι ομάδες μια θέση, επομένως θα διαμορφωθούν εκ νέου τα ζευγάρια. Ως εκ τούτου και μέχρι να οριστικοποιηθεί η κατάσταση που έχει προκύψει, μετατίθεται κατά μια εβδομάδα η έναρξη των προημιτελικών του πρωταθλήματος».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X