Βγαίνει και εκτός συνόρων η κλάψα του Μαρτίνς με τη διαιτησία

Βγαίνει και εκτός συνόρων η κλάψα του Μαρτίνς με τη διαιτησία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την ΑΕΚ ο Πέδρο Μαρτίνς είδε «σφαγή» της ομάδας του λόγω κάποιων φάουλ που θεωρεί πως δεν ήταν και στο Μπέργκαμο. Τη στιγμή που ποδοσφαιρικά αν δε δίνονταν τα φάουλ θα βοηθούσε την Αταλάντα που ξεκάθαρα ήθελε ρυθμό στο ματς.

Ο Πορτογάλος έχει ένα θεματάκι. Δε διαχειρίζεται τόσο καλά τις ήττες. Για την ακρίβεια δε διαχειρίζεται καλά τις κακές βραδιές της ομάδας του. Ψάχνοντας διαρκώς δικαιολογία στη διαιτησία. Με τον μισό Παναθηναϊκό στο Φάληρο του έφταιγαν οι καθυστερήσεις, προ ημερών με την ΑΕΚ του έφταιγε ο τρόπος που σφύριξε ο διαιτητής. Μαζί με τον Εμβιλά δημιούργησαν πανικό για να μπορέσουν να καταλάβουν οι ποδοσφαιρόφιλοι τι ακριβώς τους έφταιξε.

Ήρθε και το παιχνίδι στο Μπέργκαμο με την Αταλάντα. Το πάλεψαν οι ερυθρόλευκοι, έφυγαν ηττημένοι αλλά με ένα σκορ που μπορούν να το παλέψουν στη ρεβάνς για να περάσουν αυτοί στην επόμενη φάση.

Παρ’ όλα αυτά, κυριάρχησαν ακόμη μια φορά τα παράπονα. Αρχικά ήθελαν άουτ και όχι κόρνερ στη φάση που προηγείται το πρώτου γκολ των Ιταλών. Παρότι το βίντεο δεν δικαιώνει τις διαμαρτυρίες τους.

Κυρίως όμως ήρθε η δήλωση του Μαρτίνς μετά την αναμέτρηση. Ακόμη μια φορά εντόπισε… διαιτητική ασέβεια προς την ομάδα του.

Προφανώς και δεν έγινε τίποτα «χοντρό» στο Μπέργκαμο. Τίποτα που να καθορίζει αποτέλεσμα. Απλά δεν του άρεσαν όπως είπε 2 φάουλ που σφυρίχτηκαν σε βάρος της ομάδας του. Αυτό ήταν το πρόβλημα και το ανέφερε, ζητώντας σεβασμό στη ρεβάνς.

Απλά καταντά εμμονικό πλέον το να «γραπώνεται» μετά από κάθε αποτυχία απ’ τη διαιτησία. Αντίθετα όποτε επικρατεί η ομάδα του, είναι άψογος και στις δηλώσεις. Βέβαια εκεί είναι τα εύκολα. Τα δύσκολα είναι οι ήττες, οι αποτυχίες, οι άσχημες εμφανίσεις έστω. Εκεί που δεν πρέπει να αναζητούνται τόσο φθηνές δικαιολογίες.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει διαιτησίες που πρέπει να νικηθούν. Μόνο αντιπάλους. Ας το δουλέψει λίγο ο Πέδρο Μαρτίνς επειδή είναι κρίμα για τον ίδιο και την καριέρα που θέλει να κάνει, να μπλέκεται σε τέτοιες διαδικασίες. Αν στον Πειραιά είναι αποδεκτό και το δέχονται πως διαρκώς φταίει ο διαιτητής, σε προηγμένες διοργανώσεις, αυτό δε θα συμβαίνει.

Ο Μαρτίνς είτε εκφράζει αυστηρά προσωπικές απόψεις είτε έχει καταλάβει πως έτσι γίνεται αρεστός, στο τέλος εκθέτει τον εαυτό του, τη δουλειά του και ολόκληρο τον οργανισμό. Και παρότι όπως λέει ο λαός «ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται», στην προκειμένη περίπτωση η κατάσταση αρχίζει να γίνεται εμμονική και να ενοχλεί ακόμα και τους φανατικούς υποστηρικτές του…

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X