ΑΕΚ: Έπιασε δουλειά με το μυαλό στη Νιμ

ΑΕΚ: Έπιασε δουλειά με το μυαλό στη Νιμ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ξεκίνησε ήδη προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Γαλλική ομάδα την προσεχή Τρίτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επέστρεψε από την Ουγγαρία και παρά την απογοήτευση για την εξέλιξη του αγώνα με την Γκρούντφος έπιασε αμέσως δουλειά για να προετοιμαστεί κατάλληλα για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί.

Η «Ένωση» υποδέχεται την Τρίτη τη Νιμ στη Χαλκίδα στο πρώτο από τους τρεις «τελικούς» που απομένουν στην φάση των ομίλων. Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ βάσει της παρουσίας της άξιζε κάτι καλύτερο βαθμολογικά ωστόσο η φετινή πρώτη της παρουσία στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στα εναπομείναντα παιχνίδια, κρίνεται ήδη απόλυτα πετυχημένη. Το παιχνίδι με την Γκρούντφος πέρα από την απογοήτευση για τον τρόπο που χάθηκε η νίκη είχε και πολλά οφέλη για την ΑΕΚ που έδειξε να επιστρέφει στις καλές εμφανίσεις και στάθηκε εξαιρετικά σε μια δύσκολη έδρα. Αυτό θέλει να κρατήσει και το προπονητικό τιμ που είδε την ομάδα για μεγάλο διάστημα να βγάζει το γήπεδο τακτικά αυτά που ήθελαν και από λεπτομέρειες και λάθη να χάνει εν τέλει τους δύο βαθμούς.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X