Αλέγκρι: «Συγχαρητήρια στην Ίντερ για τον τρόπο που έπαιξε κόντρα στην Λίβερπουλ»

Αλέγκρι: «Ο Ικάρντι είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ απέδρασε με τη νίκη (2-0) από το Τζουζέπε Μεάτσα το βράδυ της Τετάρτης με τα γκολ των Φιρμίνο και Σαλάχ και ουσιαστικά κλείδωσε την πρόκριση στους 8 του Champions League, ωστόσο το γεγονός αυτο δεν μπορεί να μειώσει σε καμία περίπτωση την εξαιρετική δουλειά που έκαναν οι παίκτες της Ίντερ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

«Αν λάβουμε υπόψη την ισχύ του αντιπάλου, πραγματοποιήσαμε την καλύτερη εμφάνισή μας από την αρχή της σεζόν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Μιλανέζων στο φινάλε του ματς, με τα λόγια του να έχουν ιδιαίτερο νόημα, από τη στιγμή που η Ίντερ έχει κατακτήσει φέτος το ιταλικό Super Cup, είναι στα ημιτελικά του Κυπέλλου και διεκδικεί με αξιώσεις το δεύτερο σερί σκουντέτο.

Το πόσο καλά έπαιξε οι νερατζούρι μπορεί πάντως να το αντιληφθεί κανείς και από τις δηλώσεις ενός συναδέλφου του Ιντζάγκι και μάλιστα όχι κάποιου τυχαίου, αλλά του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με τον προπονητή της Γιουβέντους (μεγάλης αντιπάλου της Ίντερ) να ερωτάται για το ματς στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που έδωσε την Πέμπτη ενόψει του ντέρμπι με την Τορίνο, και να είναι κατηγορηματικός:

«Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην Ίντερ για τον τρόπο που έπαιξε. Αντιμετώπισε μία ομάδα που είναι πιο ικανή όσον αφορά σε διαχείριση ενός αγώνα Champions League και με μεγαλύτερη εμπειρία.

Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια μπορούν να συμβούν τα πάντα όμως η Παρί, η Μπάγερν, οι αγγλικές ομάδες και η Ρεάλ είναι φαβορί όταν παίζεις απέναντί τους», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Αλέγκρι.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X