Μαυροειδής: «Θα παίξουμε σαν ΑΕΚ και θα δώσουμε τα πάντα»

Μαυροειδής: «Θα παίξουμε σαν ΑΕΚ και θα δώσουμε τα πάντα»
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μαυροειδής εκπροσώπησε τους παίκτες της ΑΕΚ στην συνέντευξη τύπου του Φάιναλ-4

Ο αρχγός της ΑΕΚ, Δημήτρης Μαυροειδής, μίλησε για την πρόκληση του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό λέγοντας ότι θα δώσουν τα πάντα από την μεριά τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο Ηράκλειο, σε μια πόλη που πήραμε δυο Κύπελλα και θα θέλαμε να τριτώσει. Έχουμε προβλήματα, αλλά έχουμε μάθει να παίζουμε με τα προβλήματά μας. Θα παίξουμε σαν ΑΕΚ και θα δώσουμε τα πάντα. Ο αντίπαλός μας είναι μια τοπ ομάδα της Euroleague. Δεν υπάρχει σύγκριση. Αλλά, το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Πέρασαν 18 χρόνια για να γίνει Final Four, ήμασταν τότε μαζί με τον Πρίντεζη. Μακάρι στο μέλλον να γίνει και Final Eight. Υγεία και ελπίζω ο κόσμος να το ευχαριστηθεί».

Για τους τίτλους που έχει πάρει στην Κρήτη: «Είναι ξεχωριστά Κύπελλα για εμένα. Πήρα δύο Κύπελλα στον τόπο της καταγωγής μου. Είναι ξεχωριστό συναίσθημα. Μακάρι να τριτώσει το καλό. Μακάρι να μου δώσει δύναμη η πατρίδα».

Για το αν το κύπελλο είναι ικανό να σώσει τη σεζόν για την ΑΕΚ: «Ένας τίτλος δεν λέει κάτι για την ΑΕΚ για να σώσει τη χρονιά της. Ο στόχος της ομάδας ήταν να μπει στο νέο γήπεδο και να δημιουργήσει ένα νέο ρόστερ. Κανένα Κύπελλο ή κανένα τρόπαιο δεν σώζει τη χρονιά της ΑΕΚ».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X