Ποινική δίωξη σε βάρος πέμπτου ηθοποιού για βιασμό κατά συρροή

Ποιος είναι ο «σκηνοθέτης με το μπουρνούζι» που καταγγέλλουν οι ηθοποιοί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εισαγγελική αρχή άσκησε σε βάρος του ηθοποιού ποινική δίωξη για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή, κατ’ εξακολούθηση και μη, τετελεσμένο και σε απόπειρα μετά τις καταγγελίες σε βάρος του από τέσσερις γυναίκες, οι δύο εξ αυτών αδελφές.

Σε βάρος του γνωστού ηθοποιού έχουν κατατεθεί  τρεις μηνύσεις από τέσσερα συνολικά θύματα τα οποία ισχυρίζονται ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά, εκ των οποίων δυο ήταν ανήλικες τον χρόνο που φέρονται να τελέστηκαν οι πράξεις.

Κατά πληροφορίες, στην άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος του ηθοποιού βάρυνε η  διαχρονική δράση του κατηγορουμένου η οποία φέρεται να ξεκινά  2008 και να εκτείνεται έως το 2015, αλλά και  η πληθώρα των καταγγελιών σε βάρος. Εκτός μάλιστα  από τις περιπτώσεις για τις οποίες ασκήθηκε η δίωξη,  υπάρχουν και μαρτυρικές καταθέσεις και  άλλων γυναικών(4-5)  που έχουν τον έχουν καταγγείλει για  κακοποιητική δράση ωστόσο από την Εισαγγελία αρχειοθετήθηκαν τέσσερις πράξεις που έχουν καταγγελθεί από τα θύματα του.

Ο ηθοποιός στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης κλήθηκε για ανωμοτί εξηγήσεις και σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε όσα του αποδίδονται και ισχυρίστηκε ότι οι καταγγέλλουσες τον είχαν ερωτευτεί. Ακολούθησε όμως και νέος συμπληρωματικός κύκλος καταθέσεων των θυμάτων που επέμειναν πως ό,τι έγινε ήταν με τη βία και χωρίς τη συναίνεση τους.

Η πρώτη μήνυση κατατέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Ιουλίου από μια πολύ γνωστή ηθοποιό η οποία κάνει καριέρα στο εξωτερικό και την αδελφή της. Σε αυτή οι δυο γυναίκες υποστηρίζουν ότι το διάστημα 2008-2014 έπεσαν θύματα συστηματικής σεξουαλικής κακοποίησης από τον  κατηγορούμενο , με την αδερφή της ηθοποιού να ισχυρίζεται  ότι εξαιτίας των όσων φέρεται να βίωνε τον χειμώνα του 2012 αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει προσπαθώντας να βουτήξει στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της!

Ακολούθησαν δυο ακόμη μηνύσεις από άλλες γυναίκες για την πράξη του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και του τετελεσμένου βιασμού.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή ο οποίος αναμένεται να καλέσει σε απολογία τον κατηγορούμενο ηθοποιό.

Πηγή: newsit.gr

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X