Ιντερ - Λίβερπουλ 0-2: Σπουδαίο διπλό και προβάδισμα πρόκρισης

Ιντερ - Λίβερπουλ 0-2: Σπουδαίο διπλό και προβάδισμα πρόκρισης
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη νίκη για τη Λίβερπουλ στην Ιταλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League καθώς πέρασε με 0-2 από το Μιλάνο επικρατώντας της πολύ καλής Ίντερ.

Δύο γκολ από Φιρμίνο και Σαλάχ απέδωσαν δικαιοσύνη και η Λίβερπουλ σκέφτεται ήδη τον επόμενο αντίπαλο (0-2).
Ήταν σαν ένας αγώνας μπρα-ντε-φερ. Εκεί, που ο ισχυρός κάνει οικονομία δυνάμεων περιμένοντας τον χρόνο να τον δικαιώσει και το χέρι του αντιπάλου να λυγίσει.

Η Ίντερ πολέμησε γενναία για 75 λεπτά, ακύρωσε πολλά από τα όπλα της Λίβερπουλ, όμως οι κόκκινοι είχαν την πολυτέλεια να φέρνουν από τον πάγκο παίκτες που τους έδιναν κάθε λεπτό που περνούσε το ποιοτικό πλεονέκτημα. Δύο γκολ στο τέλος που προήλθαν από στατικές φάσεις έδωσαν την λύση και η πολύ σοβαρή Λίβερπουλ, χωρίς να… μαγέψει έκανε αυτό που έπρεπε στο Μιλάνο και με το 0-2 σκέφτεται ήδη τον επόμενο αντίπαλο στα προημιτελικά του Champions League.

Τι κι αν μιλούσαμε για το πρώτο νοκ-άουτ του Champions League; Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν καταλαβαίνει από τέτοια, παρατάσσει μόνο τους καλύτερους, δεν κοιτά ηλικίες. Κάπως έτσι, ο Χάρβεϊ Έλιοτ που ήταν η έκπληξη στο αρχικό σχήμα έγινε σε ηλικία 18 ετών και 318 ημερών ο νεαρότερος παίκτης που ξεκινάει για την Λίβερπουλ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X