Χριστοδουλόπουλος: Το τρολάρισμα στη γυναίκα του για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (VIDEO)

Χριστοδουλόπουλος: Το τρολάρισμα στη γυναίκα του για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είχε πιθανώς την πιο χιουμοριστική έμπνευση ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ανεβάζοντας βιντεάκι αγκαλιά με τη γυναίκα του στο οποίο, όμως, εκμυστηρεύεται την αγάπη του για τη… στρογγυλή θεά!

Υπάρχουν οι καρδούλες, τα μπαλόνια, οι σοκολάτες, τα αρκουδάκια, τα λουλούδια. Και υπάρχει κι ο τρόπος που επέλεξε να κάνει έκπληξη ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στη σύντροφό του για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Ο παίκτης της Ανόρθωσης και… γνωστό «πειραχτήρι» των social media έκανε μια εμπνευσμένη «φάρσα» στην αγαπημένη του, μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στα social media.

Σε μια… ξεχωριστή ερωτική εξομολόγηση με τη γυναίκα του αγκαλιά έκανε… στροφή 180 μοιρών και στο τέλος φίλησε μια μπάλα ποδοσφαίρου. Η αντίδραση της συντρόφου του ήταν «όλα τα λεφτά», αφού αμέσως πήρε τη μπάλα και του την έριξε στο κεφάλι! Το βίντεο έγινε κάτι παραπάνω από ανάρπαστο, αφού ξεπέρασε τις 75.000 προβολές και συγκέντρωσε αποθεωτικά σχόλια για το τρολάρισμα του 36χρονου εξτρέμ και την απίστευτη αντίδραση της συντρόφου του.

Δείτε το:

@prosfygaszone Wait For It ? #anorthosis #famagusta #fy #foryou #fypage #fypシ #greece #cyprus #football #viral #freedomtofamagusta ♬ πρωτότυπος ήχος – lazaros_the_goat

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X