Ηττα μαγική εικόνα για την ΑΕΚ Β', 0-1 από τον Παναθηναϊκό Β'

Ηττα μαγική εικόνα για την ΑΕΚ Β', 0-1 από τον Παναθηναϊκό Β'
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' έχανε τις ευκαιρίες, ο Παναθηναϊκός Β' με τα δρεπάνια του κλωτσούσε και πήρε τη νίκη με μια αντεπίθεση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ντέρμπι των Β’ ομάδων της Super League 2, η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με τους «πράσινους» να παίρνουν τη νίκη με 0-1, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού.

Μαγική εικόνα το αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ήταν καλύτερη σε όλο το 90λεπτο, είχε την κατοχή και αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει, με αποκορύφωμα το δοκάρι σε τρομερό σουτ του Γιούση στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης.


Τρεις αναγκαστικές αλλαγές έκανε η ΑΕΚ, καθώς τα «δρεπάνια» του Παναθηναϊκού έθεσαν νοκ άουτ στο πρώτο ημίχρονο τους Μπάμπη και Γερολέμου και στα μέσα του δεύτερο 45λεπτου τον Τζούντα Γκαρσία.


Ο Παναθηναϊκός Β’ έπαιξε στο μισό γήπεδο σε όλο το ματς, δεν απείλησε καθόλου με εξαίρεση τη φάση του γκολ στο 79ο λεπτό όταν ο Τσιριγώτης εκμεταλλεύτηκε την λάθος τοποθέτηση του Κορνέζου και πλάσαρε τον Χατζηεμμανουήλ για το 0-1.


Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X