Εισήγηση των ειδικών: Πληρότητα 50% στα γήπεδα

Επιστρέφει ο κόσμος στα γήπεδα -Ομόφωνη απόφαση της Super League!
Photo Credits: INTIME

Οι ειδικοί έδωσαν το «πράσινο φως» για την αύξηση στην πληρότητα των γηπέδων στο 50%

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων συνεδρίασε σήμερα (16/2) και σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε το «πράσινο φως» για αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα από το 10% στο 50%.

Οι ειδήμονες εισηγήθηκαν ομοφώνως την αύξηση στο 50% στους ανοιχτούς χώρους (τα γήπεδα ποδοσφαίρου, δηλαδή), ενώ παραμένει ακόμα άγνωστο το τι θα γίνει με τους κλειστούς (μπάσκετ).

Φυσικά, στο γήπεδο θα μπορούν να μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι ή όσοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης εντός τριμήνου και όχι ανεμβολίαστοι (δεν ισχύει, δηλαδή, το PCR ή το rapid test).

Τα μέτρα θα ισχύσουν από την επόμενη εβδομάδα, κάτι που σημαίνει πως οι αγώνες αυτού του Σαββατοκύριακου θα διεξαχθούν με το παλιό «καθεστώς» του 10% και 1000 ατόμων ανώτατο όριο.

Πέραν της αύξησης του κόσμου στα γήπεδα, η Επιτροπή έδωσε το πράσινο φως και για τις σχολικές εκδρομές. Αναμένονται, φυσικά, οι επίσημες ανακοινώσεις.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X