Η φοβική νοοτροπία της ΑΕΚ που... δαγκώνει κι ο αξεπέραστος Λ. Αυγενάκης

Εικόνες από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο φόβος είναι η λέξη κλειδί στην ΑΕΚ, όσο το πρόβλημα για τον ελληνικό αθλητισμό, φαίνεται πως είναι και το νέο γήπεδο της Ενωσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οτιδήποτε αφορά ανάδειξη προβλημάτων στην ΑΕΚ αυτή τη περίοδο, έρχεται στο επίκεντρο. Αυτό ισχύει και για τις δηλώσεις του Βασίλη Λαμπρόπουλου, στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη, τη Δευτέρα. Να τις αναφέρω για όσους δεν τις έχουν δει.

«Τέσσερα χρόνια είναι δύσκολα. Τo πρόβλημα στην ΑΕΚ είναι γύρω γύρω. Δεν φταίει ο Γιαννίκης ή ο Μάνταλος. Όλος ο οργανισμός βγάζει αρρώστια, δεν είναι άρρωστο το κλαμπ, αλλά βγάζει μια αρρώστια κάτι κακό που σε κάθε γκέλα ξέρεις ότι την επόμενη μέρα θα γίνει ξανά το ίδιο.

Αυτό είναι το κακό, να εμποτιστείς με τη νοοτροπία του λούζερ απέναντι στους μεγάλους, δηλαδή κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν κάνουν καλό στην ομάδα γενικότερα, στην πρώτη στραβή βγαίνουν να δαγκώσουν».

Διαβάστε περισσότερα για τη φοβική νοοτροπία της ΑΕΚ που… δαγκώνει και τον αξεπέραστο Λ. Αυγενάκη

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X