Δημητρούλιας: «Το καλύτερο στα τρία παιχνίδια που απομένουν»

Δημητρούλιας: «Το καλύτερο στα τρία παιχνίδια που απομένουν»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε περήφανος για την ομάδα του και ικανοποιημένος με την εμφάνιση κόντρα στην Γκρούντφος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τρόπος που χάθηκε το παιχνίδι με την Γκρούντφος έφερε απογοήτευση στις τάξεις της ΑΕΚ καθώς η ομάδα κρατούσε τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Η ομάδα πραγματοποίησε καλή εμφάνιση αλλά πλήρωσε για μια ακόμη φορά τα σκαμπανεβάσματα και τα νεκρά διαστήματα. Παρόλα αυτά ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας σχολίασε μετά το παιχνίδι πως η ομάδα θα μπορούσε να είχε κερδίσει και δήλωσε περήφανος για την ομάδα του. Επιπλέον σχολίασε πως απομένουν τρία παιχνίδια στον όμιλο στα οποία θα διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό: «Το τέλος ήταν αρκετά ταραχώδες, κάθε ομάδα θα μπορούσε να είχε κερδίσει τον αγώνα. Είχαμε την ευκαιρία στο τέλος να ισοφαρίσουμε, αλλά στο τέλος χάσαμε δυστυχώς. Ωστόσο, είμαι απίστευτα περήφανος για την ομάδα μου. Έχουμε το χαμηλότερο μπάτζετ από όλες τις ομάδες, αλλά δεν έχουμε χάσει ποτέ το πνεύμα σε κανένα από τα παιχνίδια μας. Έχουμε ακόμη τρία παιχνίδια και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε αυτούς τους αγώνες που απομένουν.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X