Νίκη - ανάσα για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0) επί της Μπράιτον (VIDEO)

Νίκη - ανάσα για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0) επί της Μπράιτον (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την επιστροφή της, στις νίκες, μετά τις δύο ισοπαλίες με Σαουθάμπτον και Μπέρνλι έψαχνε η Γιουνάιτεντ, ενώ η Μπράιτον ήθελε να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στον αγώνα απέναντι στην Γουότφορντ και τη νίκη της, με 2-0.

Η Γιουνάιτεντ παρότι ήθελε τη νίκη για να μπει ξανά στην τετράδα, δεν έδειξε να πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που εκμεταλλεύτηκε αμέσως η φιλοξενούμενη Μπράιτον.

Η Γιουνάιτεντ το μόνο που μπορούσε να κρατήσει από το πρώτο μέρος, ήταν ένα τετ-α-τετ του Μπρούνο Φερνάντες, με τον Σάντσες να του λέει όχι. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ, κι έτσι πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0, σκορ το οποίο αδικούσε την Μπράιτον.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ξεκίνησαν διαφορετικά, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έδειχνε να έχει μπει με άλλο αέρα, ψάχνοντας να πάρει τη μπάλα στα δικά της πόδια με σκοπό να βρει το γκολ που θα την έβαζε σε θέση οδηγού. Η αλλαγή αυτή έφερε και καρπούς, καθώς στο 51ο λεπτό, ο ΜακΤόμινεϊ πίεσε, έκλεψε τη μπάλα, η οποία έφτασε στον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να τη στέλνει στα δίχτυα της Μπράιτον ανοίγοντας το σκορ και βάζοντας τις βάσεις για την επιστροφή των «κόκκινων διαβόλων» στις νίκες.


Στο τελευταίο 10λεπτο τα πράγματα άρχισαν να γίνονται… δύσκολα για την ομάδα του Ραλφ Ράγκινγκ, καθώς οι «γλάροι» ανέβασαν την πίεσή τους και κατάφεραν να βρουν αρκετές προσπάθειες, χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν το δεύτερο γκολ. Ένα δεύτερο γκολ που κατάφερε να βρει στην τελευταία φάση του αγώνα η Γιουνάιτεντ με τον Μπρούνο Φερνάντες να εξιλεώνεται για όσα είχε χάσει.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X