Μπουκοβίνας: «Αξίζαμε περισσότερα από το παιχνίδι»

Εικόνες από τη νίκη της ΑΕΚ στη Γαλλία!
Photo Credits: INTIME

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ σχολίασε πως η ομάδα άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέτρος Μπουκοβίνας ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ στη σημερινή αναμέτρηση.

Ο τερματοφύλακας της «Ένωσης» πραγματοποίησε πολλές επεμβάσεις ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δίνοντας το σύνθημα για την αντεπίθεση της ομάδας. Ο ίδιος μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως η ΑΕΚ άξιζε κάτι καλύτερο από το συγκεκριμένο παιχνίδι, τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Παράλληλα σχολίασε πως η ομάδα θα παλέψει μέχρι τέλους για όλους τους στόχους της: «Θέλω να συγχαρώ την Ταταμπάνια για την εμφάνιση. Πιστεύω πως αξίζαμε περισσότερα από αυτό το παιχνίδι. Τουλάχιστον έναν βαθμό. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου για την πορεία μας μέχρι εδώ και την προσπάθεια σε κάθε ματς στον όμιλο του EHF European League.  Θα απολαύσουμε τα τρία παιχνίδια που απομένουν και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος .Η σεζόν είναι μακριά για κάθε ομάδα, έχουμε τους στόχους μας στην Ελλάδα και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον καθένα.

 

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X