Μικρούτσικος: «Υψηλόβαθμο στέλεχος με ήθελε αλλά δεν ενέδωσα, μετά ήθελε να με εκδικηθεί» (VIDEO)

Μικρούτσικος: «Υψηλόβαθμο στέλεχος με ήθελε αλλά δεν ενέδωσα, μετά ήθελε να με εκδικηθεί» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε ένα περίεργο περιστατικό που του είχε συμβεί στο παρελθόν από γυναίκα που ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος.

Με αφορμή την αποκάλυψη που έκανε η Τζούλια Νόβα στην «Super Κατερίνα» για την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε από παρουσιαστή που της πρότεινε εκπομπή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μια ιδιαίτερη εξομολόγηση από το παρελθόν.

«Και σε μένα έχει συμβεί από γυναίκες διευθυντικών θέσεων να με θέλουν. Εγώ βεβαίως, ποτέ δεν έχω αρνηθεί με την έννοια ότι «παρκάρω» έξυπνα και μετά μου ρίχτηκαν εναντίον μου. Δηλαδή, ήθελαν την κεφαλήν μου επί πίνακι, επειδή δεν ενέδωσα. Υπήρξε υψηλόβαθμο στέλεχος που με φλέρταρε, με ήθελε και μετά προσπάθησε να με εκδικηθεί, αλλά είναι τέτοια η διαπραγματευτική μου ισχύ που δεν πέτυχε. Αλλά σε κάθε της κουβέντα έβγαζε φαρμάκι», αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.


Και στη συνέχεια πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Κανονικά θα έπρεπε να μένω στο Ψυχικό γιατί έχω κάνει ψυχικά, αλλά έχω κάνει ψυχικά όχι για να πάρω μια θέση, αλλά επειδή φταίει ο υποθάλαμος».

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X