Η ΑΕΚ έχει την πολυτέλεια να περιμένει τον Σάντος;

Η ΑΕΚ έχει την πολυτέλεια να περιμένει τον Σάντος;
Photo Credits: INTIME

Ο Φερνάντος Σάντος «παίζει» δυνατά στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πόθος ομολογημένος και ξεκάθαρος. Επειτα από διαδοχικές αποτυχίες, που έχουν πληγώσει αβάσταχτα το πρεστίζ και την ηρεμία της ΑΕΚ, υπάρχει αναζήτηση για τη συνέχεια.

Οι μη εξελίξεις των τελευταίων ωρών, δείχνουν πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει την πρόθεση να ολοκληρώσει κουτσά στραβά τη σεζόν – ελπίζοντας πως δεν θα υπάρξει ολοκληρωτικό κάζο με απώλεια της ευρωπαϊκής προοπτικής – με την παρούσα κατάσταση και να κερδίσει χρόνο για να βρει αυτό που μπορεί να αλλάξει την ιστορία.

Ο Φερνάντο Σάντος βρίσκεται σταθερά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ. Τον ξέρουν και τους ξέρει, συγκεντρώνει σε μεγάλο ποσοστό το προφίλ που θέλει η ΑΕΚ για το μέλλον. Είναι έμπειρος, με αδιαμφισβήτητη αξία, με ικανότητα να χτίζει ομάδες από την αρχή – η Ενωση το 2004 υπήρξε χαρακτηριστική περίπτωση – ή να διαχειρίζεται παίκτες μεγάλης ποιότητας και εμπειρίας (στην ΑΕΚ του 2001, αλλά και στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα).

Διαβάστε περισσότερα για τον Φερνάντο Σάντος

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X