Ο Αμραμπατ με γκολάρα στο 89' έδωσε τη νίκη στην Φιορεντίνα κόντρα στη Σπέτσια (VIDEO)

Ο Αμραμπατ με γκολάρα στο 89' έδωσε τη νίκη στην Φιορεντίνα κόντρα στη Σπέτσια (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Φιορεντίνα είχε χαμένο πέναλτι, προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε από γκάφα, είχε 3 δοκάρια και χρειάστηκε γκολ του Αμραμπάτ στο 89’ για να φύγει με νίκη από την έδρα της Σπέτσια (1-2).

Επειτα από ένα ματς που παραλίγο να το χάσει μέσα από τα χέρια της, η ομάδα του Βιντσέντζο Ιταλιάνο πανηγύρισε νίκη στο φινάλε και πήγε σε απόσταση βολής από την 6άδα, ενώ έχει και ματς λιγότερο. Παραλίγο μοιραίος, αλλά τελικά πρωταγωνιστής, ο Σοφιάν Αμραμπάτ, αδερφός του Νόρντιν, άσου της ΑΕΚ.

Νωρίς στο ματς ο Πιόντεκ έστειλε πέναλτι στο δοκάρι για τους Viola, οι οποίοι τελικά πήραν το προβάδισμα με κοντινό πλασέ του Πολωνού στο φινάλε του πρώτου μέρους. Η Φιορεντίνα, δεν κατάφερε να κλειδώσει το ματς και είχε δύο δοκάρια πριν ισοφαριστεί και ένα μετά. Στο 74’ ο Αμραμπάτ έχασε την μπάλα σεε πολύ καίριο σημείο και ο Αγουδέλο αφού κουβάλησε, εκτέλεσε τον Τερατσιάνο. Το 1-1 φάνηκε ότι θα είναι το τελικό, όμως στο 89’ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής ο Αμραμπάτ εξιλεώθηκε χαρίζοντας τη νίκη με 1-2 στους Viola.


Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X