Αρης: Στον «αέρα» ο Μάντζιος!

Αρης: Στον «αέρα» ο Μάντζιος!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νέα ήττα του Άρη στα Γιάννενα και το γεγονός πως βρίσκεται σε δυσχερή θέση σε ό,τι αφορά την είσοδο στα πλέι οφ δημιούργησε θέμα παραμονής του Άκη Μάντζιου στον πάγκο της ομάδας.

Η κατάσταση στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» γίνεται όλο και χειρότερη καθώς τα αρνητικά αποτελέσματα είναι συνεχή και οι εμφανίσεις αρκετών παικτών δεν συνάδουν με την επένδυση που έγινε γι’ αυτούς και τις φιλοδοξίες που υπήρξαν από την αρχή της σεζόν.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι παίκτες του Άκη Μάντζιου δεν μπορούν να βρουν καν τα δίχτυα αριθμώντας πλέον επτά παιχνίδια μέσα στο 2022 από τα εννέα που έδωσε η ομάδα συνολικά (σ.σ πλην Παναιτωλικού και ΑΕΚ για τη Super League) χωρίς γκολ και αυτή η κατάσταση οδηγεί τον Θόδωρο Καρυπίδη σε σοβαρές σκέψεις για την αντικατάσταση του 52χρονου τεχνικού.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X