Θα γίνει από την αρχή το Βραζιλία-Αργεντινή που διέκοψε η αστυνομία

Θα γίνει από την αρχή το Βραζιλία-Αργεντινή που διέκοψε η αστυνομία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την απόφαση να διεξαχθεί κανονικά από την αρχή η αναμέτρηση Βραζιλία – Αργεντινή, η οποία είχε διακοπή μετά τον χαμό που είχε γίνει για παίκτες της «Αλμπισελέστε» που δεν τήρησαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, πήρε η FIFA.

Λύση βρήκε η FIFA για το ματς Βραζιλία – Αργεντινή, το οποίο είχε διακοπή στο 6ο λεπτό από τις αρχές τις Βραζιλίας, καθώς παίκτες της Αργεντινής είχαν παραβιάσει τα μέτρα κατά του κορωνοϊού που υπήρχαν στη χώρα, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Διεθνής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία η αναμέτρηση θα ξεκινήσει ξανά από την αρχή, χωρίς ωστόσο να έχει οριστεί ημερομηνία ακόμη.

Παράλληλα, η FIFA επέβαλε υψηλά πρόστιμα στις ομοσπονδίες των δύο ομάδων, με τη γηπεδούχο Βραζιλία να καλείται να πληρώσει στο σύνολο 550 χιλιάδες Ελβετικά φράγκα (525 χιλιάδες ευρώ), ενώ η Αργεντινή πρέπει να πληρώσει 250 χιλιάδες Ελβετικά Φράγκα (238 χιλιάδες ευρώ).

Τέλος, η Διεθνής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να τιμωρήσει με δύο αγωνιστικές και τους Εμιλιάνο Μπουεντία, Εμιλιάνο Μαρτίνες, Τζιοβάνι Λο Σέλσο και Κρίστιαν Ρομέρο.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X