Απίστευτο: Σε όλα τα κόρνερ η άμυνα της ΑΕΚ δεν μάρκαρε τον Εμβιλά! (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο: Σε όλα τα κόρνερ η άμυνα της ΑΕΚ δεν μάρκαρε τον Εμβιλά! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το πως στήθηκε η ΑΕΚ σε φάσεις κόρνερ του Ολυμπιακού δείχνει και το γιατί τελικά τιμωρήθηκε από τον Γιαν Εμβιλά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ παρότι στάθηκε καλά κόντρα στον Ολυμπιακό δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα, συνεχίζοντας το αρνητικό σερί στα ντέρμπι.

Η Ενωση δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους παίκτες των «ερυθρόλευκων», με την αμυντική λειτουργία να λειτουργεί σωστά, εκτός από ένα στοιχείο που φαίνεται… εξοργιστικό, διότι συνέβη πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι.

Η τακτική της ΑΕΚ στις στατικές φάσεις ήταν να μην παίξει man-to-man, επιλέγοντας τη ζώνη. Ωστόσο, η συγκεκριμένη απόφαση στοίχισε στο τέλος με τον Εμβιλά να σκοράρει από κοντά και να νικάει τον Τσιντώτα με διπλή προσπάθεια, με την άμυνα της ΑΕΚ απλά να κοιτά…

Όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες, οι περιπτώσεις που ο Γάλλος μέσος έμεινε μόνος μέσα στην περιοχή της Ενωσης ήταν 4, με την τελευταία να είναι η μοιραία για την Ενωση.

Δείτε τις φωτογραφίες με τον αμαρκάριστο Εμβιλά μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ

Απίστευτο: Σε όλα τα κόρνερ η άμυνα της ΑΕΚ δεν μάρκαρε τον Εμβιλά! (ΦΩΤΟ) Απίστευτο: Σε όλα τα κόρνερ η άμυνα της ΑΕΚ δεν μάρκαρε τον Εμβιλά! (ΦΩΤΟ) Απίστευτο: Σε όλα τα κόρνερ η άμυνα της ΑΕΚ δεν μάρκαρε τον Εμβιλά! (ΦΩΤΟ) Απίστευτο: Σε όλα τα κόρνερ η άμυνα της ΑΕΚ δεν μάρκαρε τον Εμβιλά! (ΦΩΤΟ)

Πάνος Λούπος: Με... οδηγό την ΕΝΩΣΗ η ΑΕΚ θα πετύχει ξανά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X