Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Με μια κίνηση, τα «γκρέμισε» (ξανά) όλα

Εικόνες από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, η διαχείριση του Γιαννίκη στο ντέρμπι του Φαλήρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην επιλογή της ενδεκάδας, στο στήσιμο αλλά ακόμα και στο διάβασμα του αντιπάλου, ο Αργύρης Γιαννίκης έκανε στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ ίσως την καλύτερη δουλειά απ’ όλα τα φετινά του παιχνίδια. Ακόμα και από ματς που κέρδισε όπως αυτό με τον ΠΑΟ ή με τον Άρη.

Εννοείται πως από την ομάδα έλειπαν οι αυτοματισμοί και αυτό το πλήρωσε στον τρόπο που ολοκλήρωσε τις πολλές (και καλές) κόντρα επιθέσεις που έβγαλε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Αν δηλαδή υπήρχαν στοιχειωδώς αυτοί οι αυτοματισμοί, θα είχαν τελειώσει πολύ διαφορετικά οι φάσεις. Όμως αυτό έτσι κι αλλιώς ήταν δεδομένο πως θα υπήρχε. Σε γενικές γραμμές ο Γιαννίκης το ντέρμπι το πήγε πολύ καλά.

Ήρθε όμως πάλι μια κίνηση που έκανε στο φινάλε του παιχνιδιού, να τα γκρεμίσει. Έβγαλε από το γήπεδο τον Καρίμ, που κρατούσε χαμηλά την άμυνα και ολόκληρο τον Ολυμπιακό, για να βάλει στο γήπεδο τον Γέβτιτς και να στείλει στην κορυφή της επίθεσης τον Άμραμπατ. Τον παίκτη δηλαδή, που έκανε όλο το παιχνίδι της ΑΕΚ ξεκινώντας από την μεσαία γραμμή.

Φυσικά αμέσως μετά την κίνηση αυτή, ο Ολυμπιακός πήρε πολλά μέτρα στο γήπεδο, άρχισε να βάζει την ΑΕΚ στην περιοχή της, με το γνωστό πλέον αποτέλεσμα. Ακόμα και ο Καρίμ βγαίνοντας από το γήπεδο, φάνηκε να απορεί μ’ αυτή την κίνηση που έκανε ο προπονητής από τον πάγκο. Αν δε, οπωσδήποτε έπρεπε να βγάλει τον Ανσαριφάρντ από το ματς, ας έβαζε τον Τάνκοβιτς και ας τον έστελνε να παίξει φορ ή ας έβαζε φορ τον Τσούμπερ ή τον Λιβάι.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X