Μαρτίνς: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι - Μας έκανε ευάλωτους η ΑΕΚ»

Μαρτίνς:  «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι - Μας έκανε ευάλωτους η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Μαρτίνς μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε εξήρε την απόδοση της ΑΕΚ στο σημερινό ντέρμπι.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού σχολίασε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης το πόσο δύσκολα πέρασε η ομάδα του κόντρα στην Ενωση και πώς τελικά κέρδισε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαρτίνς μετά τη λήξη της αναμέτρησης:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, περίπλοκο. Μια σημαντική νίκη, όμως δεν κάναμε το ματς που θέλαμε. Η ΑΕΚ ήταν δυνατή, μας δυσκόλεψε. Μας έλειψε η ενέργεια και η αποτελεσματικότητα. Κάναμε φάσεις, ωστόσο στο δεύτερο μέρος μας πίεσε η ΑΕΚ, της επιτρέψαμε να μας απειλήσει. Υποφέραμε στο δεύτερο μέρος, κάναμε την ΑΕΚ επικίνδυνη.

Το ματς εξελίχθηκε έτσι ώστε και οι δυο ομάδες να είναι πιθανόν να σκοράρουν. Μας έκανε ευάλωτους η ΑΕΚ. Ευτυχώς σκοράραμε εμείς. Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό μας. Την θέλαμε, ήταν δύσκολο, γιατί η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με ποιότητα. Ωστόσο είμαστε ευχαριστημένοι».

Τέλος για τον Βαλμπουενά σχολίασε: 

«Ο Ματιέ είναι ειδικός στις στημένες φάσεις, ξέραμε ότι θα μας βοηθήσει. Ανεξαρτήτως της απόστασης, του έχουμε εμπιστοσύνη».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X