Ο Γιακουμάκης σκόραρε στον «περίπατο» της Σέλτικ (VIDEO)

Ο Γιακουμάκης σκόραρε στον «περίπατο» της Σέλτικ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με άνεση προκρίθηκε στα προημιτελικά του φετινού Κυπέλλου Σκωτίας η Σέλτικ, η οποία επικράτησε με ευκολία 3-0 της Ρέιθ, ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Η πρωτοπόρος της Premiership, κυριάρχησε καθ΄ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στο «Σέλτικ Παρκ» της Γλασκόβης, ανοίγοντας το σκορ στο 23′ με τον Σκέιλς. Ο Γιακουμάκης «έγραψε» το 2-0 στο 68′, μετά από ασίστ πάρε-βάλε του Ζότα, ενώ ο Μάεντα έκανε με το 3-0, με κοντινή κεφαλιά. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 88′, όταν ο Μπίτον αστόχησε σε πέναλτι, αλλά σκόραρε παίρνοντας το… ριμπάουντ.

Την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης πήρε και η Χιμπέρνιαν, επικρατώντας με 3-1 στην έδρα της, πρωτοπόρου στην σκωτσέζικη Championship, Άμπροθ. Αν και βρέθηκαν να κυνηγάνε στο σκορ από το 6ο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης, οι «πράσινοι» του Εδιμβούργου κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή. Αρχικά ισοφάρισαν με τον Μίτσελ στο 20′, πέρασαν μπροστά με τον Νίσμπετ στο 71′ και «κλείδωσαν» τη νίκη με γκολ του Μούλερ στο 87′.

Πηγή: Sport FM

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X