Με μπόλικο σπρώξιμο από Γκάμαρη και Περράκη, νίκησε τον Ατρόμητο (1-0) ο ΠΑΟΚ

Με μπόλικο σπρώξιμο από Γκάμαρη και Περράκη, νίκησε τον Ατρόμητο (1-0) ο ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γι’ ακόμη μία αγωνιστική η διαιτησία έκανε… τη δουλειά της υπέρ του ΠΑΟΚ, με το «Δικέφαλο του Βορρά» να λέει «ευχαριστώ» σε Γκάμαρη και Περράκη και να νικά τον Ατρόμητο δύσκολα με 1-0.

Η ομάδα του Λουτσέσκου δεν ήταν καλή στο πρώτο μέρος και θα μπορούσε να είχε βρεθεί πίσω στο σκορ στο 23′ όταν ο διαιτητής Ανδρέας Γκάμαρης και ο Κωνσταντίνος Περράκης από το VAR δεν υπέδειξαν πέναλτι σε καθαρό χέρι του Κρέσπο στον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ροτάριου έπιασε την κεφαλιά, απέκρουσε ο Πασχαλάκης και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο τεντωμένο χέρι του Κρέσπο με τον Γκάμαρη να μην υποδεικνύει κάτι. Η φάση εξετάστηκε και στο VAR αλλά ο Περράκης δεν είδε την εμφανέστατη παράβαση.

Αφού λοιπόν δεν βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο ΠΑΟΚ, παρ’ όλο που δεν ήταν καθόλου καλός, κατάφερε με τη… γνωστή τύχη που τον διέπει να μπει μπροστά στο σκορ, με κεφαλιά του Κρέσπο, έπειτα από σέντρα του Σάστρε στο 57ο λεπτό.

Από εκεί και έπειτα ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να απειλήσει και το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X