ΑΕΚ: Νίκησε το Φάληρο (2-10) και «κλείδωσε» την πρωτιά

«Αφεντικό» στο ντέρμπι η ΑΕΚ- Νίκησε τον Δούκα (4-2) και σκαρφάλωσε μόνη στην κορυφή!
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποστολή… εξετελέσθη για την ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ, που κατέκτησε και μαθηματικά την 1η θέση στην κανονική διάρκεια της Futsal Super League, επικρατώντας του Φαλήρου με 10-2 για την 18η και τελευταία αγωνιστική.

Η «Ένωση» με ακόμα μία εντυπωσιακή εμφάνιση κατέκτησε το τρίποντο και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας εν όψει των play off του Πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ στον πρώτο γύρο των play off θα αντιμετωπίσει το Φάληρο, που τερμάτισε στην 8η θέση. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ έκανε ό,τι ήθελε από το ξεκίνημα του αγώνα και πίεσε για το γρήγορο γκολ. Αυτό ήρθε από τον Ντάτη, στο 3′, ενώ στο 6′ ο Καρύδας έκανε το 0-2. Γούσης και Παναγόπουλος διαμόρφωσαν το 1-4 του πρώτου μέρους. Όμοια ήταν η εικόνα και στο β’ ημίχρονο, με τους «κιτρινόμαυρους» να συνεχίζουν στους ίδιους ρυθμούς και να πιέζουν για να πετύχουν κι άλλα τέρματα. Τελικά, η ΑΕΚ σημείωσε ακόμα 6 τέρματα, φτάνοντας στο τελικό 10-2 που της χάρισε και την 1η θέση.

Φάληρο Futsal – AEK 2-10

Σκόρερς: Ντάτης (3), Γούσης, Καρύδας (2), Παναγόπουλος (3), Παπακώστας.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X