Ο Μίλερ και η σύζυγός του κατηγορούνται για κακοποίηση αλόγων και πώληση του σπερμάτων τους!

Μίλερ για την Ατλέτικο: «Παίξαμε με τους... χούλιγκανς της Ευρώπης!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τόμας Μίλερ της Μπάγερν Μονάχου και η σύζυγός του κατηγορούνται για κακοποίηση αλόγων και πώληση του σπερμάτων τους!

Τις τελευταίες εβδομάδες, η κακοποίηση ζώων έχει μπει στο προσκήνιο στον κόσμο του ποδοσφαίρου μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο που δείχνει τον Κερτ Ζούμα της Γουέστ Χαμ να κακοποιεί τις γάτες του. Αυτή τη φορά ο κατηγορούμενος είναι ο Τόμας Μίλερ.

Ο 32χρονος μέσος της Μπάγερν Μονάχου, όπως αποκάλυψε η «Ole», κατηγορείται για κακοποίηση των αλόγων του και για παράνομη πώληση των σπερμάτων τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thomas Müller (@esmuellert)

Μαζί με τη σύζυγό του, Λίσα Τράντε, ο Τόμας Μίλερ έχει ανοίξει εδώ και χρόνια τη φάρμα αλόγων στο Gut Wettlkam κοντά στο Ότερφινγκ, όπου είναι υπεύθυνος για τη φροντίδα τους. Το πρόβλημα ήταν ότι ένα από τα ζώα του είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Στόχος της φάρμας είναι να φιλοξενεί άλογα αναπαραγωγής, των οποίων η δουλειά είναι να γονιμοποιούν άλλα άλογα προκειμένου να βγάλουν τους επόμενους πρωταθλητές στο ολυμπιακό αγώνισμα της ιππικής δεξιοτεχνίας.

Οπως υπογραμμίζει μάλιστα το σχετικό δημοσίευμα, ο Τόμας Μίλερ μαζί με την σύζυγό του, εκτός από την κακομεταχείριση των αλόγων τους, πουλούσαν και δόσεις κατεψυγμένου σπέρματος αλόγου στην τιμή των περίπου 200 ευρώ ανά δόση. Γεγονός που έδωσε κίνητρο για έρευνες.

«Είναι φρικτό το γεγονός ότι οι αυτοαποκαλούμενοι λάτρεις των αλόγων αναγκάζουν τα ζώα που τους περιθάλπουν να κάνουν αφύσικες σεξουαλικές πράξεις για να επωφεληθούν από αυτό. Οι τραυματισμοί που υπέστη το άλογο υπό την επίβλεψη της Λίσα και του τόμας Μίλερ ήταν αποτρέψιμοι και περιττοί», ανέφερε χαρακτηριστικά η Γιάνα Χόγκιερ, η οποία είναι εκπρόσωπο της PETA, μιας οργάνωσης που είναι υπεύθυνη για την προστασία των ζώων.

Μέχρι στιγμής ο έμπειρος άσος των Βαυαρών δεν έχει τοποθετηθεί για το εν λόγω περιστατικό, παρά τις σοβαρές καταγγελίες του οργανισμού PETA.

Πηγή: Gazzetta.gr

 

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X