Κασάπης: «Χωρίς τον Μελισσανίδη, η ΑΕΚ θα χρωστούσε και στους μπακάληδες»

Κασάπης: «Χωρίς τον Μελισσανίδη, η ΑΕΚ θα χρωστούσε και στους μπακάληδες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιχάλης Κασάπης μίλησε στην Real News για το σημερινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε αναλυτικά:

Είναι μακράν το καλύτερο αριστερό μπακ που πέρασε από την ΑΕΚ και από τα καλύτερα όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με κοντά 300 συμμετοχές 11 ολόκληρα χρόνια στην “Ένωση”, τίτλους με την αγαπημένη του ομάδα, αλλά και κλήση στη Μικτή Κόσμου από τον αείμνηστο Γιόχαν Κρόιφ, ο Μιχάλης Κασάπης δεν χρειάζεται άλλες συστάσεις. Χειμαρρώδης όπως όταν όργωνε τα γήπεδα, μιλά στην “Real News” για το σήμερα και, κυρίως, το αύριο των “κιτρινόμαυρων”.

«Να ξέρεις ότι σημείο 0 δεν υπάρχει σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, σκαμπανεβάσματα ναι, όμως από τη μοίρα της είναι πλασμένη όσο χαμηλά κι αν πέσει να σηκωθεί και να μείνει όρθια. Είμαι ΑΕΚτζής και το αίμα μου δεν είναι κόκκινο αλλά κίτρινο, και στα τοπικά να πάμε ΑΕΚ θα ‘μαι, κι έτσι θα σου μιλήσω, από καρδιάς που λέμε. Ο Μελισσανίδης δεν είναι χθεσινός και τα πράγματα θα τα φτιάξει. Ξέρω πόσο άρρωστος είναι με την ομάδα, και τα καράβια του να βουλιάζουν την ΑΕΚ θα σκέφτεται. Έβαλε προτεραιότητα το γήπεδο και θα το κάνει πράξη όταν άλλοι γυρόφερναν με μακέτες στα χέρια. Αυτή θα είναι η καινούργια μας αρχή, από τη Δεκελείας θα χάνουν οι αντίπαλοι όπως γινόταν παλιά. Ο κόσμος να έχει υπομονή. Τον καταλαβαίνω, κι εγώ όταν βγαίνω στο δρόμο και με πειράζουν όταν χάνει η ΑΕΚ ντρέπομαι, αλλά πίστεψέ με, δεν θα κρατήσει πολύ. Όσες ήττες έκανε τα τελευταία χρόνια, ούτε οι μισές θα γίνουν στην “Αγιά-Σοφιά”, στο λέω και στο υπογράφω. Θα είναι το σπίτι μας εκεί, τα χώματά μας, θα το σκέφτεται διπλά και τριπλά ο αντίπαλος όταν ξεκινά να μας αντιμετωπίσει.

Λάθη έγιναν φυσικά. Πολλά. Επιλογές σε ποδοσφαιριστές, σε ανθρώπους μέσα στην ομάδα. Άποψή μου είναι ότι στην ΑΕΚ πρέπει να δουλεύουν μόνο όσοι έχουν πάρει πρωτάθλημα μαζί της και ξέρουν τι σημαίνουν τα τρία αυτά γράμματα, τα έχουν πονέσει, έχουν ματώσει γι’ αυτά. Σήμερα υπάρχουν κάποιοι που δεν τους ξέρει κανένας, πως μετά να τους σεβαστεί ο ποδοσφαιριστής, πως θα του εμπνεύσουν σεβασμό και δέος; Ναι, το καλοκαίρι έγιναν 14 μεταγραφές, όμως το θέμα δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα. Να τερματίσουμε φέτος όσο πιο ψηλά γίνεται και μετά θα έρθει προπονητής με βιογραφικό και κύρος που θα την απογειώσει την ομάδα. Και είμαι βέβαιος ότι θα γίνει έτσι.

Ακούω κάποιους να λένε “να φύγει ο Μελισσανίδης”. Και δεν σκέφτονται ότι χωρίς αυτόν η ΑΕΚ χρώσταγε μέχρι στους μπακάληδες… Όχι γήπεδο δεν θα φτιάχναμε, στο πουθενά θα ήμασταν. Κι εκείνος εννοείται έχει κάνει λάθη, τα παραδέχεται, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Σύντομα θέλω να πιστεύω η εικόνα θα αλλάξει και θα ζήσουμε ξανά καλύτερες ημέρες, αρκεί η ομάδα να μείνει οικογένεια και, κυρίως, όσοι έρχονται να ξέρουν που ήρθαν. Το 2018 όταν πήραμε το πρωτάθλημα έπρεπε να χτίσουμε πάνω της, με 4-5 προσθήκες θα πέταγε. Δεν έγινε αυτό και μας πήρε η κάτω βόλτα».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X