Aγρια δολοφονία στην Καβάλα: Τον σκότωσε ο φίλος του, που είχε ειδοποιήσει την αστυνομία ότι τον βρήκε νεκρό

Βόμβα: Καταγγελία ανήλικης για σεξουαλική κακοποίηση από ποδοσφαιριστή!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκλονίζει το άγριο φονικό ενός 45χρονου στην Καβάλα, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα χέρια του φίλου του, όπως ανακάλυψε τελικά η αστυνομία.

Ο 46χρονος είχε καλέσει ο ίδιος την Αστυνομία αργά το βράδυ του Σαββάτου (12/2) υποστηρίζοντας ότι επισκέφθηκε τον 45χρονο και τον βρήκε νεκρό.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι του θύματος βρήκαν τη σορό στην αυλή του σπιτιού κι εκείνος υποστήριξε ότι προσπάθησε να μεταφέρει το θύμα στο νοσοκομείο ελπίζοντας ότι ζούσε ακόμη.

Στην συνέχεια, σύμφωνα με το kavalapost.gr, ο 46χρονος ομολόγησε την πράξη του και όπως ανέφερε, η αφορμή ήταν ασήμαντη.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: «Eξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας η ανθρωποκτονία 44χρονου ημεδαπού, η οποία διαπράχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 12 Φεβρουαρίου 2022, στον οικισμό Ελευθερών Καβάλας.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε χθες το απόγευμα ο δράστης μετέβη στην οικία του 44χρονου και για ασήμαντη αφορμή τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο στη θωρακική χώρα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Μετά την ενημέρωση των αστυνομικών αρχών και από την εμπεριστατωμένη έρευνα που ακολούθησε ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ο 46χρονος δράστης, ο οποίος κατά την εξέτασή του ομολόγησε την πράξη του.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η κυνηγετική καραμπίνα που χρησιμοποίησε ο δράστης και ένα ακόμη κυνηγετικό όπλο, τα οποία κατείχε νόμιμα, καθώς και 28 φυσίγγια. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X