Super Bowl: Μάχη γιγάντων στην Καλιφόρνια – Οι αποδόσεις

Super Bowl: Μάχη γιγάντων στην Καλιφόρνια – Οι αποδόσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήρθε η ώρα για το Super Bowl (Δευτέρα 01:30), το μεγάλο τελικό του NFL που φέτος βρίσκει αντίπαλους τους Σινσινάτι Μπένγκαλς με τους Λος Άντζελες Ραμς.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και ένα από τα κορυφαία σε όλο τον πλανήτη. Εκατομμύρια μάτια θα είναι καρφωμένα στο «SoFi Stadium» του Λος Άντζελες (έδρα των Ραμς). Μάλιστα, παρά τις ιδιαιτερότητες του κορωνοϊού, στις κερκίδες θα δώσουν το παρόν 70.240 θεατές!

Οι Σινσινάτι Μπένγκαλς είναι το αουτσάιντερ στο φετινό Super Bowl, με την απόδοση νίκης τους να προσφέρεται στο 2.65. Εκείνο που απομένει να φανεί, είναι αν θα μείνουν αουτσάιντερ ή θα καταφέρουν να μετατραπούν σε… έναν μοντέρνο Δαυίδ που θα ρίξει κάτω τον Γολιάθ με μία κίνηση. Δεν είναι εύκολο, αφού οι πιθανότητες δεν βρίσκονται με το μέρους του, όμως δεν κρίνεται και ακατόρθωτο.

Άλλωστε, η φετινή πορεία δείχνει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Οι Μπένγκαλς βρίσκονται στη βόρεια περιφέρεια της AFC, όπου κατέκτησαν την κορυφή. Το ρεκόρ τους ήταν 10-7, το οποίο δε λέει και κάτι ιδιαίτερο από μόνο του. Συνολικά βρέθηκαν στην 4η θέση της AFC. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρώτη θέση ήταν οι Τένεσι Τάιτανς, με τους Κάνσας Σίτι Τσιφς (το μεγάλο φαβορί για το φετινό τίτλο). Οι Τσιφς αποτέλεσαν και το τελικό εμπόδιο για το Σινσινάτι πριν από τον τελικό!

Αν ο αγώνας έχει ένα φαβορί, αυτό είναι το δίχως άλλο, οι Λος Άντζελες Ραμς. Το παραπάνω το φανερώνουν και οι αποδόσεις, με την απόδοση στο 1.51. Η ομάδα του 36χρονου Σον Μακβέι έπαιξε πολύ καλά από την αρχή της σεζόν, αλλά το 12-5 στην κανονική διάρκεια δεν μπόρεσε να της δώσει μία καλύτερη θέση από την 4η της NFC εν όψει της post season. Πάντως, αυτό δεν πτόησε τους παίκτες του νεαρού προπονητή, που άφησαν κατά σειρά εκτός Κάρντιναλς, Μπάκανιρς και 49ερς στα playoffs.

Αγωνιστικά, αμφότερες αναμένεται να στηριχθούν σε μεγάλο βαθμό στην επίθεση τους και θα επιδιώξουν να σκοράρουν όσο περισσότερο μπορούν. Το Over 47,5 κοστολογείται σε απόδοση 1.82.

Με 300+ αγορές, ζωντανό στοιχηματισμό, ενισχυμένες αποδόσεις, ειδικά στοιχήματα παικτών-ομάδων και Bet Requests, το Super Bowl ανάμεσα στους Σινσινάτι Μπένγκαλς και τους Λος Άντζελες Ραμς γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X