Έτοιμοι για κούπες Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Έτοιμοι για κούπες Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη ενδέχεται να πανηγυρίσουν τίτλους… ταυτόχρονα!

Το 2019 η Μαρία είχε φύγει με το τρόπαιο από το Ραμπάτ, ενώ ο Στέφανος είχε σηκώσει την κούπα στο Εστορίλ. Τώρα, όμως, οι δυο τους ετοιμάζονται να κατακτήσουν μεγαλύτερους τίτλους και να απογειώσουν ακόμα περισσότερο το άθλημα στην Ελλάδα!

Ειδικά για τη Σάκκαρη είναι μια πολύ σημαντική στιγμή, αφού δεν έχει καταφέρει να κερδίσει άλλο τίτλο μετά από αυτόν στο Μαρόκο. Και ήταν κρίμα που δεν μπόρεσε να συνοδέψει την περσινή εκπληκτική της σεζόν με ένα τρόπαιο..

Το κακό είναι ότι έχει απέναντί της στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης (WTA 500) μια ασταμάτητη αντίπαλo, που της είχε κόψει τον δρόμο και την περσινή σεζόν στον τελικό της Οστράβα… Μιλάμε, φυσικά, για την Ανέτ Κονταβέιτ, Νο.9 στον κόσμο, που μετράει 19 διαδοχικές νίκες σε indoor τουρνουά. Δύο από αυτές, μάλιστα, επιτεύχθηκαν κόντρα στη Μαρία (Οστράβα, Γουαδαλαχάρα).

Στο head to head, πάντως, τα πράγματα είναι ισορροπημένα, αφού οι δύο παίκτριες έχουν από έξι νίκες. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 15.30 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 6.

Μία ώρα αργότερα (Cosmote Sport 6) θα μονομαχήσουν στον τελικό του Ρότερνταμ (ATP 500) Στέφανος Τσιτσιπάς και Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ. Ο 21χρονος Καναδός, Νο.9 στον κόσμο, πέρασε στον τελικό με back to back νίκες κόντρα σε Άντι Μάρεϊ, Κάμερον Νόρι και Αντρέι Ρούμπλεφ.

Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πραγματικά δείχνει ικανός να σπάσει το αρνητικό του σερί σε τελικούς και να κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο στην καριέρα του. Ο Φίλιξ, βλέπετε, έχει καταφέρει να παίξει σε οκτώ ματς τίτλου, αλλά ακόμα δεν έχει… χαμογελάσει!

Για να ανοίξει λογαριασμό, όμως, θα πρέπει να σπάσει ένα ακόμα σερί: έχει χάσει πέντε συνεχόμενα ματς από τον Στέφανο, που πλέον προηγείται στο head to head με 5-2. To φοβερό είναι ότι ο Αλιασίμ είχε 3-0 κόντρα στον Τσιτσιπά ως junior, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του ως επαγγελματίας και με ένα 2-0!

Αρνητικό σερί, πάντως, έχει και ο Στεφ, που έχει παίξει σε επτά τελικούς σε τουρνουά της σειράς ATP 500, αλλά δεν έχει πάρει ακόμα τίτλο. Συνολικά θα είναι ο 18ος τελικός του και σίγουρα θα ήθελε να βελτιώσει το ρεκόρ του (7-11).

Το βέβαιο είναι ότι ο 23χρονος τενίστας θα πρέπει να ανεβάσει ταχύτητα για να σταματήσει τον φορμαρισμένο αντίπαλό του…

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X