Δολοφονία Άλκη: Στενεύει ο κλοιός για τον 12ο της συμμορίας - Η περιγραφή του

Θεσσαλονίκη: Τι είναι το μαχαίρι «Karambit» που χρησιμοποίησε ο δολοφόνος του Αλκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και πολλές ημέρες, η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει το τρίτο αυτοκίνητο-«φάντασμα», στο οποίο επέβαινε το 12ο άτομο, κατά την διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης στον Άλκη.

Μάλιστα, οι κατηγορούμενοι τον έχουν περιγράψει αλλά δεν τον έχουν κατονομάσει, ωστόσο τον αναφέρουν με το όνομα «Ντίνος».

Όπως μεταδόθηκε σε ρεπορτάζ του MEGA, τα στοιχεία του 12ου ατόμου έρχονται από την απολογία του 21χρονου, ο οποίος φέρεται να κρατούσε το δρεπάνι. Μάλιστα είναι το πρώτο άτομο που έδωσε οποιοδήποτε στοιχείο για το άτομο αυτό.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ανέφερε ο 21χρονος στην απολογία του, το όνομα του 12ου ατόμου είναι «Ντίνος» χωρίς να γνωρίζει το επίθετό του. Όπως ισχυρίζεται τον είδε πρώτη φορά και δεν ξέρει κάποιο άλλο στοιχείο για την ταυτότητά του. Ανέφερε ότι το άτομο αυτό είναι Έλληνας καθώς μιλούσε καθαρά Ελληνικά.

Τον περιέγραψε ως αδύνατο, 25 ετών και 1,80 ύψος. Έχει κάποια γένια κοντά, όχι μακριά, αλλά δεν γνωρίζει κάποιο άλλο στοιχείο περισσότερο γι’ αυτό το άτομο.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό στις Αρχές είναι, γιατί κανένα άτομο δεν έχει κατονομάσει τον συγκεκριμένο άνδρα, αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X