Μαρτίνς: «Η ΑΕΚ είναι ένας αντίπαλος που παραδοσιακά είναι δύσκολος»

Μαρτίνς: «Η ΑΕΚ είναι ένας αντίπαλος που παραδοσιακά είναι δύσκολος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε μία άκρως απαιτητική εβδομάδα, έχοντας μπροστά του το κυριακάτικο (13/02) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 23η αγωνιστική της Super League, αλλά και το πρώτο ματς με την Αταλάντα για τα playoffs του Europa League (Πέμπτη, 17/02).

Απ’ την πλευρά του ο Πέδρο Μαρτίνς, στην καθιερωμένη συνέντευξή του στη Nova, τόνισε πως το κάθε παιχνίδι έχει ξεχωριστές δυσκολίες και σημασία, ενώ υπογράμμισε πως με εξαίρεση τον τραυματία Γκάρι Ροντρίγκες (θλάση), όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του είναι διαθέσιμοι.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι:

-Για το ματς με την ΑΕΚ και το γεγονός ότι είναι «πληγωμένη»:

«Οποιεσδήποτε κι αν είναι οι συνθήκες, όταν παίζεις με την ΑΕΚ ξέρεις ότι θα παίξεις ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα αυτή έχει ποιότητα, είναι ανταγωνιστικός αντίπαλος που θα δημιουργήσει κινδύνους. Δεν κοιτάμε τι έχει κάνει στα τελευταία αποτελέσματα. Αυτό που κοιτάμε είναι ότι είναι ένας αντίπαλος που παραδοσιακά είναι δύσκολος. Εμείς κοιτάμε τη δική μας θέση, θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, παίζουμε στο Καραϊσκάκης και να πάρουμε τη νίκη, όχι μόνο για τη βαθμολογική διαφορά, αλλά και για να προχωρήσουμε προς τον στόχο μας, να κάνουμε καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Είδαμε ότι η ΑΕΚ δυσκόλευσε τον ΠΑΟΚ και άλλους αντιπάλους που έχει παίξει. Περιμένουμε μία ΑΕΚ ανταγωνιστική, δυνατή, όπως είναι πάντα. Όποιες κι αν είναι οι συνθήκες πρέπει να κοιτάζουμε τι θα κάνουμε εμείς. Πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι και προσεκτικοί».

-Για το αν θα είναι πρόβα για την Αταλάντα, όσον αφορά στις επιλογές:

«Όχι είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια, θα τα προετοιμάσουμε τελείως διαφορετικά το ένα από το άλλο. Τα παιχνίδια του Europa League δεν έχουν καμία σχέση με αυτά του ελληνικού πρωταθλήματος. Πρώτα να κοιτάξουμε τι θα κάνουμε κόντρα στην ΑΕΚ, ποιοι παίκτες είναι στην καλύτερη κατάσταση και αυτοί θα αγωνιστούν, ανεξάρτητα με το ποιοι θα παίξουν με την Αταλάντα».

-Για το αν υπάρχουν προβλήματα:

«Με την εξαίρεση τον Γκάρι, όλοι υπόλοιποι είναι καλά. Υπάρχουν κάποιοι που είναι φορτωμένοι με κάποια κούραση από το παιχνίδι της Τετάρτης. Η ομάδα είναι καλά με εξαίρεση τον Γκάρι Ροντρίγκες».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X