«Δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος»

Λύτρας για Παναγιωτόπουλο: «Υπάρχει και άλλο βίντεο, να ερευνηθεί αν υπάρχουν ανήλικα θύματα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή για το revenge porn.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 η δικηγόρος της 30χρονης καταγγέλλουσας, είναι αποφασισμένη να κινηθεί νομικά παρά την κακή ψυχολογική της κατάσταση.

Η δικηγόρος, Σταυρούλα – Αντιγόνη Πριλή, τόνισε μεταξύ άλλων πως «οποιαδήποτε ποινή κι αν επιβληθεί σε μία τέτοια πράξη, με τέτοιο μέγεθος βλάβης, δεν προσεγγίζει καν την επανόρθωση».

Παράλληλα, όπως υποστήριξε, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη. «Είχε ακουστεί ότι έχει ζητήσει συγγνώμη – ουδόλως έχει συμβεί αυτό και δεν προέκυψε καθόλου και από την ακροαματική διαδικασία, δεν εμφανίστηκε με κανέναν τρόπο» υπογράμμισε.

Η κ. Πριλή ανέφερε ότι θα κατατεθεί αγωγή άμεσα και για το κομμάτι της ηθικής βλάβης. Όσον αφορά την ψυχολογική κατάσταση της 30χρονης, η δικηγόρος της τόνισε: «Η κοπέλα δεν είναι σε θέση να κοιμηθεί, μέχρι χθες ήταν άυπνη».

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X