Αθηνά Ευμορφιάδη: «Το Survivor είναι σαν χρυσό κλουβί» - Τι είπε για την Ευρυδίκη (VIDEO)

Αθηνά Ευμορφιάδη: «Το Survivor είναι σαν χρυσό κλουβί» - Τι είπε για την Ευρυδίκη (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο επεισόδιο του Survivor της περασμένης Τετάρτης, η Αθηνά Ευμορφιάδη αποτέλεσε την πιο απροσδόκητη έκπληξη για τους συμπαίκτες της , με την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η 32χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια του Kick Boxing έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής εμφανίστηκε στο Love it και μίλησε για πρώτη φορά για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης και την απόφασή της να φύγει.


“Νιώθω πάρα πολύ καλά. Σήμερα απελευθερώθηκα. Το Survivor είναι ένα “χρυσό κλουβί“, που δε ξέρεις αν θες να μείνεις ή να φύγεις. Σε καμία περίπτωση δεν είχα σκεφτεί πως όσο πέρναγε ο καιρός θα ένιωθα ενοχικά! Δεν πίστευα πως το συναισθηματικό κομμάτι θα είναι αυτό που θα με κυριέψει”, σχολίασε.

Αναφορικά με τις αντιδράσεις από το πως επηρέασε αυτή η απόφασή της τους συμπαίκτες της, επέλεξε να κάνει νύξη ειδική στην Ευρυδίκη:

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X