ΑΕΚ: Φαβορί ο Τζον Φαν'τ Σχιπ για τον πάγκο - Χαμηλώνει τους τόνους η ΠΑΕ!

ΑΕΚ: Φαβορί ο Τζον Φαν'τ Σχιπ για τον πάγκο - Χαμηλώνει τους τόνους η ΠΑΕ!
Photo Credits: INTIME

Πρώτος στη λίστα για αντικαστάτης του Αργύρη Γιαννίκη, ο Τζον Φαν'τ Σχιπ για τον πάγκο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κλίμα στην ΑΕΚ είναι πολύ βαρύ, μετά και την αποτυχία στον τελευταίο στόχο που κυνηγούσε, το Κύπελλο Ελλάδας και όπως είναι λογικό άπαντες περιμένουν μια αντίδραση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η Ενωση προέρχεται από κακές εμφανίσεις και συνεχόμενες ήττες και μεγάλο μερίδιο για την τραγική εικόνα έχει φυσικά ο Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος δεν κατάφερε να δείξει κάτι από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία.

Έτσι λοιπόν, η κλεψύδρα για τον Έλληνα τεχνικό έχει αδειάσει και ουσιαστικά μένει μέχρι να φύγει από τον πάγκο της ΑΕΚ. Φαίνεται δύσκολο εώς απίθανο να γίνει κάποια αλλαγή πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι μετά το ματς στο Φάληρο θα υπάρξουν εξελίξεις.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του enwsi.gr, πρώτο όνομα στη λίστα για αντικαταστάτης του Γιαννίκη, είναι ο πρώην ομοσπονδιακός, Τζον Φαν’τ Σχιπ, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος, μετά τη φυγή από τον πάγκο της Εθνικής.

Με την επιλογή αυτή, οι άνθρωποι της ΑΕΚ δείχνουν ότι θέλουν να επιλέξουν έναν κανονικό προπονητή και όχι υπηρεσιακό για τη συνέχεια της σεζόν.

Ο Φαν’τ Σχιπ στην Εθνική Ελλάδας

Ο Ολλανδός τεχνικός ανέλαβε την Εθνική το καλοκαίρι του ’19 και έμεινε μέχρι τον περασμένο Νοέμβρη. Συνολικά σε αυτά τα δύο χρόνια, μέτρησε 11 νίκες, 9 ισοπαλίες και 6 ήττες σε 26 παιχνίδια, επίσημα και φιλικά.

Κατά την παραμονή του στην Εθνική, κατάφερε να επαναφέρει το οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια, αλλά απέτυχε, αναφορικά με την πρόκριση σε μεγάλες διοργανώσεις (EURO, Μουντιάλ).

Στο παρελθόν έχει περάσει από τους πάγκους με Μέλμπουρν Χαρτ, Τσίβας και Τσβόλε.

Χαμηλώνει τους τόνους η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αντέδρασε άμεσα στις πληροφορίες για τον Ολλανδό τεχνικό, τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι με τον Φαν’τ Σχιπ και γενικά λίστες για υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της Ενωσης κι αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X