ΑΕΚ: Ο Μπουκοβίνας συνεχίζει στη Γερμανία την επόμενη σεζόν

Εικόνες από τη νίκη της ΑΕΚ στη Γαλλία!
Photo Credits: INTIME

Η Γερμανική Grobwallstadt ανακοίνωσε την συμφωνία με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην ΑΕΚ, ο Πέτρος Μπουκοβίνας ετοιμάζεται να επιστρέψει στο εξωτερικό συνεχίζοντας την καριέρα του με την Γερμανική TV Großwallstadt.

Ο διεθνής τερματοφύλακας θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν και θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας όπως ανακοίνωσε η νέα του ομάδα.

Σύμφωνα με τον σύλλογο όπου αγωνίζεται φέτος στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας ( είναι στην 17η θέση σε 20 ομάδες με 6 νίκες σε 19 ματς ) και ο Σάββας Σάββα ( με το νούμερο 77 ), η συμφωνία με τον Μπουκοβίνα αφορά διάστημα δύο ετών και θα είναι μαζί με τον Γιαν Στέφφεν Μινέρβα το δίδυμο των γκολκίπερ της ομάδας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TV Großwallstadt Στέφαν Βουστ, αναφερόμενος στη συνεργασία με τον Μπουκοβίνα επισημαίνει: «Με τον Πέτρο, παίρνουμε έναν έμπειρο γκολκίπερ ο οποίος θα είναι σε τέλεια αρμονία με τον Γιαν Στέφφεν ( Μινέρβα ), είμαι σίγουρος για αυτό. Από τη στιγμή που ήδη έχουμε πολύ θετικές εμπειρίες με τον Σάββα, είμαι ευτυχής που θα έχω έναν Έλληνα παίκτη στην ομάδα για την επόμενη σεζόν».

Και ο Αθλητικός Διευθυντής Μίκαελ Σπατζ καμαρώνει για την νέα μεταγραφή : «Με τον Πέτρο παίρνουμε έναν τερματοφύλακα που παίζει σταθερά στα Κύπελλα Ευρώπης στα τελευταία χρόνια. Είναι απόλυτα φιλόδοξος και τώρα θέλει να δείξει στην Μπουντεσλίγκα τη δυναμική του. Μαζί με τον Γιαν Στέφφεν θα έχουμε ένα σπουδαίο δίδυμο στη νέα σεζόν».

Ο προπονητής Ραλφ Μπάντερ, επίσης, είχε καλά λόγια να πει : «Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο σε σχέση με τον  Πέτρο είναι η εξαιρετική γλώσσα του σώματος. Είναι ένας τερματοφύλακας που βγάζει πολλή ενέργεια και είναι πολύ εκρηκτικός από κοντινή απόσταση αλλά επίσης μπορεί να αντιδράσει πολύ γρήγορα βγάζοντας μπάλες από πίσω. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Πέτρος θα είναι ένα απόλυτο κεφάλαιο για την ομάδα μας».

Ο Μπουκοβίνας από την μεριά του σχολίασε :«Είμαι υπερήφανος να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Πάντα ονειρευόμουνα να παίξω σε ένα τόσο ιστορικό σύλλογο. Κοιτώ προς τη νέα σεζόν και θα δώσω τα πάντα ώστε να επιτευχθούν οι κοινοί στόχοι μας».

Ο 28χρονος ( γεννημένος στις 8 Μαρτίου 1994 ) Μπουκοβίνας, έπαιξε από το 2014 έως το 2016 στον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια για μία σεζόν στον Φίλιππο Βέροιας και μετά πήγε για 4 σεζόν στο Λουξεμβούργο για την Χάντμπολ Ες ενώ από το καλοκαίρι του 2021 αγωνίζεται με την ΑΕΚ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X