Λετιέρι: «Εχω εξαιρετική συνεργασία με τον Γιαννίκη, είναι καινοτόμος και ο κόσμος βλέπει πολλές δυνατότητες σε αυτόν»

Λετιέρι: «Εχω εξαιρετική συνεργασία με τον Γιαννίκη, είναι καινοτόμος και ο κόσμος βλέπει πολλές δυνατότητες σε αυτόν»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο βοηθός του Αργύρη Γιαννίκη, Τζίνο Λετιέρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο βοηθός του Αργύρη Γιαννίκη στην ΑΕΚ, Τζίνο Λετιέρι, έδωσε συνέντευξη στη γερμανική Bild.

Στη συνέντευξη του, η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα, αλλά είναι άγνωστο πότε δόθηκε, μιλάει για τη συνεργασία του με τον προπονητή της ΑΕΚ, για τον Στίβεν Τσούμπερ, τον Γιώργο Τζαβέλλα, αλλά και την κατάσταση στην ομάδα.

Οσα είπε ο Λετιέρι στην «Bild»

Για τον Τσούμπερ: «Φέρει τη γερμανική σκληρότητα μαζί του από την Μπουντεσλίγκα. Είναι πολύ αθλητικός και πολύ σταθερός στις μονομαχίες. Εχει ό,τι χρειάζεται για να κρατήσει το ρυθμό του για 90 λεπτά. Εχουμε ξεκάθαρες διαδικασίες για το πού πρέπει να βγάλει μπάλες για να μην είναι μακριά ο δρόμος προς το γκολ. Αν τον ξεκλειδώνουμε στο τελευταίο τρίτο, τότε μπορεί και πρέπει να ρισκάρει και να πάει στις μονομαχίες ένας εναντίον ενός. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες μας. Νομίζω είναι πολύ χαρούμενος που μπορεί να αντεπεξέλθει στο έργο της ΑΕΚ».

Για τον Τζαβέλλα: «Είναι ένας πολύ δυνατός κεντρικός αμυντικός. Δυνατός στις μονομαχίες ένας εναντίον ενός και επωφελούμαστε από την εμπειρία του. Δεν μου έχει μιλήσει καν για το γκολ που είχε βάλει με την Άιντραχτ από τα 73 μέτρα (γέλια)».

Για τη συνεργασία του με τον Γιαννίκη:

«Εχουμε μία εξαιρετική σχέση εργασιακή, μου δίνει μεγάλη ελευθερία. Ο Αργύρης είναι ένας πολύ καινοτόμος προπονητής και στην Ελλάδα ο κόσμος βλέπει πολλές δυνατότητες σε αυτόν. Δυστυχώς, λόγω της αλλαγής προπονητή το φθινόπωρο, δεν είχαμε μία ουσιαστική προετοιμασία μέχρι στιγμής. Μας λείπει αυτός ο χρόνος με την ομάδα».

Για το πρωτάθλημα στην Ελλάδα;

«Μόνο στην Αθήνα έχουμε τρεις κορυφαίους συλλόγους τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό κι εμάς. Συν τον Άρη και τον ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη. Ολοι αυτοί οι σύλλογοι είναι επιπέδου Μπουντελίγκα! Είδατε τον Ολυμπιακό ότι μπόρεσε να ανταποκριθεί στη Φρανκφούρτη».

Για το μέλλον του;

«Αυτή τη στιγμή είμαι σε συζητήσεις για παράταση (σ.σ. θυμίζουμε δεν είναι γνωστό πότε δόθηκε αυτή η συνέντευξη). Φυσικά κοιτάζω πάντα πίσω στη Γερμανία. Εκεί είναι το σπίτι μου. Αλλά είναι κάτι το ιδιαίτερο να δουλεύεις για έναν τόσο δυνατό σύλλογο όπως η ΑΕΚ».

Για τη θέση της ΑΕΚ;

«Αυτή τη στιγμή είμαστε πίσω από τις πιο δυνατές ομάδες, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και προσπαθούμε να τις κυνηγήσουμε αθλητικά. Το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι, κάτι που θα είναι ένα μεγάλο βήμα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X