ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Κι όμως, δεν είναι μόνο το μπάχαλο με τις αλλαγές

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Κι όμως, δεν είναι μόνο το μπάχαλο με τις αλλαγές
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, η διαχείριση του Γιαννίκη στην ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει καταφέρει να του γυρίσουν τα όλες οι ομάδες που έχουν έρθει στο ΟΑΚΑ από τις 20 Δεκέμβρη μέχρι τώρα, με εξαίρεση τον Απόλλωνα. Έχει καταφέρει επίσης, μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας, να χάσει ματς με γκολ στις καθυστερήσεις, μετά από αλλαγές ή αλλαγή που έκανε. Στο Χαριλάου ήταν η αλλαγή του Βράνιες και το γκολ του Σάκιτς, χθες στο ΟΑΚΑ ήταν οι αλλαγές του Λε Ταλέκ και του Μισελέν και τα γκολ του Κούρτιτς και του Μιτριτσα. Το λες και κατόρθωμα και φυσικά λες πως σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση.

Κι όμως, για να είμαστε καθαροί, το μείζον με την διαχείριση του Γιαννίκη στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, δεν ήταν η ανατροπή μέσα σε δυο λεπτά στις καθυστερήσεις. Ας ήταν αυτό που έκρινε τη νίκη και την πρόκριση. Το μείζον είναι η εικόνα της ομάδας στο υπόλοιπο παιχνίδι. Κάτι άλλωστε που ισχύει και για τα προηγούμενα ματς. Υπάρχει κανείς που να μπορεί να ισχυριστεί πως η ΑΕΚ είχε ένα ξεκάθαρο πλάνο στο παιχνίδι της, παίζοντας ματς «τελικό» εντός έδρας; Φοβάμαι πως όχι.

Διότι αν είχε πλάνο και σχέδιο, γιατί άραγε οι τελικές ήταν όλες κι όλες τέσσερις, με την μια εξ αυτών να είναι το γκολ του Σιμόες στο 83’; Ποια ήταν η καθαρή φάση και η καθαρή ευκαιρία που έκανε η ΑΕΚ μέχρι να προηγηθεί; Μόνο το γκολ του Μήτογλου που κακώς ακυρώθηκε, είναι η απάντηση. Αν είχε πλάνο και σχέδιο, γιατί ο Άμραμπατ κατά κύριο λόγο, αλλά και ο Τσούμπερ με τον Λιβάι, έψαχναν με προσωπικές ενέργειες να βρουν τρόπο να φτιάξουν ευκαιρίες για γκολ;

Ο Γιαννίκης έβαλε στο γήπεδο μια ομάδα, που όταν είχε την μπάλα στα πόδια της, δεν ήξερε τι να την κάνει. Που βασιζόταν πάλι στις προσωπικές ενέργειες των παικτών της και που όσο είχε δυνάμεις κρατούσε και την ανασταλτική της συνοχή. Και μάλιστα ο Γιαννίκης ήταν τόσο πνιγμένος από το άγχος του, που ακόμα και όταν ο αντίπαλος προπονητής έκανε κινήσεις και ανακάτεψε την τράπουλα, στεκόταν αμήχανος και προπονητικά ακούνητος. Ακόμα και όταν η ΑΕΚ τελικά βρήκε τρόπο να σκοράρει, ο Γιαννίκης βυθίστηκε ακόμα περισσότερο στο άγχος του, έκανε τις αλλαγές που έκανε και έχασε οριστικά τα πάντα.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X