ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η κριτική των 14 κιτρινόμαυρων

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η κριτική των 14 κιτρινόμαυρων
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της Ένωσης που έπαιξαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κατέρρευσε μέσα σε δυο λεπτά στις καθυστερήσεις και αποκλείστηκε από το κύπελλο. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι του ματς με τον ΠΑΟΚ

Παναγιώτης Τσιντώτας: Δεν μπορεί να του καταλογίσει κανείς ευθύνη για κανένα από τα δυο γκολ που έφαγε. Αντιθέτως ήταν αυτός που κράτησε ζωντανή την ΑΕΚ με την απόκρουση που έκανε στο 66’ στο φάουλ που εκτέλεσε ο Κούρτιτς.

Λάζαρος Ρότα: Έδωσε πολλές μάχες από την πλευρά του. Έδωσε μεγαλύτερο βάρος στα ανασταλτικά του καθήκοντα, διότι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε πολλή δουλειά με τον Μπίσεσβαρ. Προσπάθησε πάντως και κάποιες φορές στο δεύτερο ημίχρονο να ανέβει από την πλευρά του. Χωρίς ωστόσο να βοηθήσει ουσιαστικά.

Σίμος Μήτογλου: Έβαλε όχι ένα, αλλά δυο γκολ στο ματς και δεν του μέτρησαν κανένα από τα δυο. Το πρώτο παρόλα αυτά, κανείς δεν κατάλαβε ποτέ, γιατί ακυρώθηκε ως οφσαιντ. Πάντως η αλήθεια είναι πως βοήθησε περισσότερο επιθετικά παρά ανασταλτικά. Εκεί είχε αρκετά ζητήματα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο από τον Άκπομ.

Γιώργος Τζαβέλλας: Έδωσε και αυτός πολλές μάχες. Κάποιες τις κέρδισε και κάποιες τις έχασε. Τις περισσότερες φορές απέφυγε να πάρει το οποιοδήποτε ρίσκο, στον τρόπο που έβγαινε πάνω στις φάσεις. Προσπάθησε να κάνει παιχνίδι από τα μετόπισθεν, αλλά χωρίς να λειτουργεί πολύ καλά.

Εσχάν Χατζισαφί: Με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα στο πρώτο ημίχρονο που έκανε ανεβάσματα και βοήθησε την επιθετική λειτουργία, σε γενικές γραμμές πρόσφερε πράγματα. Ανασταλτικά είχε ζητήματα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ενώ και επιθετικά δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου.

Αντρέ Σιμόες: Έβαλε το γκολ με το οποίο έδωσε προβάδισμα στο σκορ στην ΑΕΚ. Όμως σε γενικές γραμμές δεν κάνει καλό παιχνίδι. Πολλές μάχες, με κάποιες εξ αυτών χαμένες στην μεσαία γραμμή και κυρίως αδυναμία να βοηθήσει στην κυκλοφορία της μπάλας και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Είχε και πάλι πολλά τρεξίματα στην μεσαία γραμμή. Ίσως τα περισσότερα απ’ όλους. Παρόλα αυτά με την μπάλα στα πόδια του, δεν μπορούσε να προσφέρει σχεδόν τίποτα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας. Εξαίρεση ο έξυπνος τρόπος που εκτέλεσε το φάουλ από το οποίο ξεκίνησε το γκολ.

Νορντίν Άμραμπατ: Ο Μαροκινός μπήκε από την αρχή με μεγάλη διάθεση στο παιχνίδι και πήρε πολλές πρωτοβουλίες, ζητώντας την μπάλα. Εκτελεί το φάουλ στο γκολ του Μήτογλου που ακυρώθηκε και γενικώς όταν προσπαθεί να φτιάξει η ομάδα στην επίθεση, είναι από τα πόδια του. Με ατομικές ενέργειες, καθώς δεν υπάρχει απολύτως κανένα πλάνο και σχέδιο.

Λιβάι Γκαρσία: Προσπάθησε πολύ. Μέχρι και το τέλος του ματς. Και μάλιστα είναι ο παίκτης που δίνει την ασίστ για το γκολ του Σιμόες. Πήρε πολλές προσπάθειες από την πλευρά του, δεν του βγήκαν όλες. Αλλά δεν σταμάτησε να το παλεύει μέχρι τέλους.

Στίβεν Τσούμπερ: Με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα στο πρώτο ημίχρονο που ήταν πολύ κινητικός και πήρε και ενέργειες πάνω του, κατά τα άλλα δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου. Ένα σουτ έξω από την περιοχή που μπλόκαρε ο Πασχαλάκης και τίποτε περισσότερο.

Σέρχιο Αραούχο: Πάλεψε πολύ και έτρεξε πολύ. Πίεσε χαμηλά στην άμυνα του ΠΑΟΚ κυρίως στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν βρέθηκε σε φάση ο ίδιος να εκτελέσει. Ωστόσο προσπάθησε πολλές φορές να ανοίξει την επίθεση της ΑΕΚ με την κίνησή του.

Νταμιάν Λε Ταλέκ: Ήρθε από τον πάγκο για τις καθυστερήσεις. Έπρεπε να μαρκάρει τον Κούρτιτς στην φάση του πρώτου γκολ, αλλά αντ’ αυτού τον άφησε ανενόχλητο να κάνει το σουτ και να σκοράρει. Ενώ έχει εμπλοκή και στο δεύτερο γκολ, που πάλι δεν μαρκάρει.

Κλεμάν Μισελέν: Έχει και αυτός ευθύνη για την κατάρρευση της ανασταλτικής λειτουργίας της ΑΕΚ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και είναι μέσα στην φάση του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Δεν πρόλαβε να κάνει απολύτως τίποτα. Αποσβολωμένος παρακολουθούσε την κατάρρευση της ομάδας, από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X