ΑΕΚ: Τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία εντός έδρας του Γιαννίκη - Οι 3 με ανατροπή (VIDEO)

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ βλέπει την έδρα της να γίνεται εχθρός της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει χάσει τα 4 από τα 5 τελευταία ματς στο ΟΑΚΑ με κοινό παρονομαστή το 2-1 και μάλιστα οι τρεις ήττες που έχει, είναι με ανατροπή.

Η αρχή του κακού ήταν πριν τα Χριστούγεννα, όταν ηττήθηκε από τον ΟΦΗ με ανατροπή. Προηγήθηκε με τον Βράνιες στο 14′ και δέχθηκε τα γκολ των Λάμπρου (23′) και Καμάου (60′).


Ακολούθησε η ίδια εξέλιξη με τον Παναιτωλικό. Η Ένωση προηγήθηκε με τον Ανσαριφάρντ και δέχθηκε δύο τέρματα μετά το 75′ από τους Καρέλη και Μεντόσα.


Ήττα με 2-1 στο ΟΑΚΑ και από τον Βόλο. Αυτή τη φορά το σενάριο ήθελε την Ένωση να χάνει στο 16′ με γκολ του φαν Βέερτ, ακολούθως να ισοφαρίζει με τον Αραούχο (20′) με τον φαν Βέερτ να γράφει στο 85′ με πέναλτι το 2-1.


Και το κακό συνεχίστηκε και απόψε στη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Σιμόες (83′) για να δεχθεί δύο τέρματα στις καθυστερήσεις από Κούρτιτς και Μιτρίτσα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X