Ιδανικό ξεκίνημα για την Σάκκαρη στην Αγία Πετρούπολη - Κέρδισε 2-0 την Ποταπόβα

Ιδανικό ξεκίνημα για την Σάκκαρη στην Αγία Πετρούπολη - Κέρδισε 2-0 την Ποταπόβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αγωνιστική απραξία, που ξεκίνησε από τον αποκλεισμό της στη φάση των «16» του όπεν της Αυστραλίας, λίγο έλειψε να στοιχίσει στη Μαρία Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στο τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης, αλλά η Ελληνίδα τενίστρια κατάφερε να πάρει έστω και δύσκολα τη νίκη με 6-4, 6-4 επί της Αναστασία Ποταπόβα.

Η Ρωσίδα κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 και 4-1 στο πρώτο σετ αιφνιδιάζοντας τη Σάκκαρη, που είχε εμφανή προβλήματα στο σερβίς της κι έβλεπε την αντίπαλό της να σημαδεύει σωστά τόσο με το forehand όσο και με το backhand.

Στο δεύτερο σετ και πάλι η Ποταπόβα προηγήθηκε με 4-3 και βρέθηκε με μπρέικ-πόιντ, αλλά η έλλειψη εμπειρίας της και η ψυχραιμία της Σάκκαρη απέτρεψαν το σπάσιμο του σερβίς, που ήρθε τελικά από τη Μαρία για το 5-4.

Η Νο 7 του κόσμου έκλεισε το ματς με καλό σέρβις γκέιμ για το 6-4 και πήρε την πρόκριση για το 2ο γύρο του τουρνουά, στο οποίο είναι το Νο 1 του ταμπλό.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X