Πιόλι: «Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι σαν λιοντάρι στο κλουβί»

«Συμφωνία Μίλαν-Ιμπραΐμοβιτς για νέο συμβόλαιο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τραυματίστηκε στο ματς της Μίλαν με την Γιουβέντους στις 23 Ιανουαρίου και παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης, αφού αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στον αχίλλειο του ποδιού του.

Παρόλα αυτά, ο 40χρονος Σουηδός φορ δείχνει έτοιμος να επιστρέψει σύντομα στο γήπεδο, αφού γυμνάζεται ατομικά σε φουλ ρυθμούς.

Μάλιστα, ο Στέφανο Πιόλι τον αποθέωσε σε δηλώσεις του, λέγοντας πως είναι σαν… λιοντάρι σε κλουβί, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Ολιβιέ Ζιρού που έκρινε το ντέρμπι του Μιλάνου.

«Ο Ζλάταν είναι ένα παγιδευμένο λιοντάρι, έχει το κίνητρο και την φιλοδοξία να βοηθά την ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, οπότε ελπίζει πως θα επιστρέψει σύντομα στην δράση. Δεν θα είναι έτοιμος για αύριο, πάντως. Θα δούμε, όμως, για το επόμενο παιχνίδι», είπε αρχικά και συνέχισε αποθεώνοντας και τον Ολιιβέ Ζιρού: «Ο Ολιβιέ δείχνει την αξία του στο χορτάρι και κάνει όσα του ζητάμε. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και άνθρωπος. Είναι ένας δυνατός ποδοσφαιριστής που αποδεικνύεται κομβικός για την ομάδα».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X