Σκέψεις για χαλάρωση των μέτρων και αύξηση του αριθμού των φιλάθλων στα γήπεδα

Κορωνοϊός - Νέα μέτρα: Εισήγηση για κλείσιμο γηπέδων!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο τραπέζι της Επιτροπής των εμπειρογνωμόνων αναμένεται να τεθεί το ζήτημα της αύξησης του ορίου φιλάθλων στα γήπεδα, μετά από αίτημα του υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του iefimerida.gr το θέμα της αύξησης του ορίου φιλάθλων στα γήπεδα είναι κάτι που εξετάζεται από την επιτροπή τις τελευταίες ημέρες και οι τελικές αποφάσεις για το εάν θα ανάψει το πράσινο φως ή όχι αναμένονται στην προσεχή συνεδρίασή της, την Πέμπτη (10/2).

Υπενθυμίζεται ότι κατά την προηγούμενη φάση χαλάρωσης των μέτρων για τον κορωνοϊό, οι περιορισμοί στα γήπεδα παρέμειναν σε ισχύ, δηλαδή στο 10%, με ανώτατο όριο τους 1.000 φιλάθλους.

Μάλιστα σε περίπτωση που τελικά η Επιτροπή δώσει την έγκρισή της δεν αποκλείεται η αύξηση των φιλάθλων στα γήπεδα να ξεκινήσει από το επόμενο Σαββατοκύριακο (19-20 / 2) της αγωνιστικής δράσης.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X