Γιαννίκης στους παίκτες της ΑΕΚ: «Μόνο πρόκριση με ΠΑΟΚ, δεν έχουμε άλλα περιθώρια»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης
Photo Credits: INTIME

Ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ την επομένη της νίκης επί του Απόλλωνα Σμύρνης εν όψει του αυριανού επαναληπτικού προημιτελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (20:00) στο ΟΑΚΑ.

Ο 41χρονος τεχνικός της Ενωσης τόνισε ότι άπαντες θα πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους στη κρίσιμη ρεβάνς και πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια πέρα από την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο Γιαννίκης στους παίκτες της ΑΕΚ

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργύρης Γιαννίκης

«Δεν βγάλαμε νωρίς αυτό που θέλαμε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αλλά μετά το πρώτο γκολ κάναμε αυτό που έχουμε πει πως χρειαζόμαστε. Τελειώσαμε το ματς πετυχαίνοντας γρήγορα κι άλλα γκολ», ήταν το αρχικό του σχόλιο για το 3-0 της Κυριακής επί των ουραγών, που γρήγορα φρόντισε να διαγράψει από τη μνήμη των παικτών του.

«Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και στρεφόμαστε σε αυτό με τον ΠΑΟΚ που ξέρετε όλοι πόσο σημαντικό είναι. Δεν έχουμε περιθώρια για τίποτε άλλο, τίποτε διαφορετικό, εκτός από το να πάρουμε την πρόκριση», επισήμανε ο προπονητής της «Ένωσης».

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X