Τσέφεριν για το Μουντιάλ ανά δύο χρόνια: «Η απόλυτη ανοησία»

Τσέφεριν για το Μουντιάλ ανά δύο χρόνια: «Η απόλυτη ανοησία»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καυστικός ήταν ο Αλεξάντερ Τσέφεριν σε συνέντευξη που παραχώρησε σχετικά με την επιθυμία – προσπάθεια που κάνει η FIFA για τη διεξαγωγή του Μουντιάλ ανά δύο χρόνια.

Ο πρόεδρος της UEFA, έκανε λόγο για ένα σχέδιο «απόλυτη ανοησία», εκφράζοντας την πίστη του ότι τελικά η… λογική θα επικρατήσει.

«Είμαι σίγουρος πως δεν πρόκειται να έχουμε Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε δύο χρόνια αφού θα μιλάμε για μία απόλυτη ανοησία. Θα ήταν ένα λαϊκίστικο σχέδιο που θα κατέστρεφε το ποδόσφαιρο. Πηγαίνει κόντρα στις αρχές του αθλήματός μας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν θα είναι κακό μόνο για την Ευρώπη», ανέφερε στην «Journal du Dimanche» και συνέχισε:

«Είναι απίστευτο πως ένας ποδοσφαιρικής οργανισμός όπως η FIFA μπορεί και προτείνει στους παίκτες, που ήδη καταπονούνται αρκετά, να παίρνουν μέρος κάθε καλοκαίρι σε ένα τουρνουά που θα έχει διάρκεια έναν μήνα. Μπορούμε επίσης να φανταστούμε πόσο κακό θα έκανε όλο αυτό στο ποδόσφαιρο γυναικών; Δεν είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνουν, είμαι όμως σίγουρος πως θα αισθανθούν την απόρριψη των φιλάθλων, των αρχών, των κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης», κατέληξε.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X