Ντέμης σε Αυγενάκη: «Το να πεις ότι δεν υπάρχουν επεισόδια τα τελευταία 2 χρόνια είναι άτοπο, δεν υπάρχουν οπαδοί στα γήπεδα - Oι επιθέσεις και τα ντου είναι αμέτρητα» (VIDEO)

Ντέμης σε Αυγενάκη: «Το να πεις ότι δεν υπάρχουν επεισόδια τα τελευταία 2 χρόνια είναι άτοπο, δεν υπάρχουν οπαδοί στα γήπεδα - Oι επιθέσεις και τα ντου είναι αμέτρητα» (VIDEO)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αφορμή την δολοφονία του 19χρονου Άλκη Kαμπανού και ξέσπασε κάνοντας αναφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης εξέφρασε την γνώμη του για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αφορμή την δολοφονία του 19χρονου Άλκη Kαμπανού και ξέσπασε κάνοντας αναφορά στις δηλώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Ντέμης φόρεσε την μπλούζα με το μήνυμα «Μην με χτυπάτε άλλο» και ξέσπασε στην εκπομπή του για την δολοφονία του Άλκη, στέλνοντας μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ο Ντέμης για την οπαδική βία και η απάντηση στον Αυγενάκη

«Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το “αύριο”. Ο κόσμος δεν θέλει βία. Αυτοί που δημιουργούν βία είναι κάποια λίγα μέλη φιλάθλων, για μένα δεν είναι καν φίλαθλοι. Είναι άδικο να χρεώνουμε αυτή την πράξη στο ποδόσφαιρο. Έχουν όμως και δίκιο αυτοί που το χρεώνουν… Ξέρουν οι σύνδεσμοι ποια είναι τα κακά μέλη τους. Αλλά δεν μας νοιάζει, τους αφήνουμε γιατί μπορεί να μας χρειαστούν σε κάποιο “ντου”», ανέφερε αρχικά, προτού προσθέσει:

«Το μόνο που ακούω από την τηλεόραση είναι ύβρεις. Αυτά τα 1000 άτομα, που είναι τώρα στην εξέδρα, είναι προσκεκλημένοι των ομάδων. Μάλλον δεν μας ενδιαφέρει η λεκτική βία. Από εκεί ξεκινάμε. Χίλια άτομα δεν μπορείτε να μην μιλάτε; Από σεβασμό; Έστω φωνάξτε συνθήματα υπέρ της ομάδας σας. Μιλάω για τις διοικήσεις… Τα 1000 άτομα είναι προσκεκλημένοι. Και δεν μπορούν να συμπεριφερθούν καλά; Από σεβασμό, μην μιλάτε. Δεν μου αρέσει αυτό».

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στον Λευτέρη Αυγενάκη και στις χθεσινές (7/2) δηλώσεις του, τονίζοντας:

«Είδα κάτι δηλώσεις από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τον υφυπουργό Αθλητισμού. Είπε ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει έργο για την πάταξη της βίας. Δύο χρόνια να θυμίσω στον υφυπουργό ότι δεν υπάρχουν οπαδοί στα γήπεδα. Το να πεις ότι δεν υπάρχουν επεισόδια είναι άτοπο, δεν υπάρχουν οπαδοί. Δεύτερον, οι επιθέσεις και τα “ντου” είναι αμέτρητα. Κάποιες δεν τις μάθαμε και ποτέ. Μετά είπε για την διοίκηση της ΕΠΟ. Αυτό δεν πρέπει να το κολλάμε δίπλα σε ένα θλιβερό γεγονός.

Τώρα ανακαλύψαμε ότι οι σύνδεσμοι λειτουργούν χωρίς άδεια και θα παρθούν μέτρα. Και τι κάνατε τόσο καιρό; Τι κάνατε τόσο καιρό; Γιατί δεν τους έχετε κλείσει ήδη; Ας σεβαστεί εμάς που είμαστε μέσα στο ποδόσφαιρο και το αγαπάμε. Βάζει θέμα αλλαγής στην ΕΠΟ. Αυτό πρέπει να γίνει για να αλλάξουμε το ποδόσφαιρό μας, είναι άτοπο να το βάζει τώρα δίπλα σε ένα τόσο θλιβερό γεγονός. Είναι και λίγο προκλητικό. Δεν έχει γίνει τίποτα για την πάταξη της βίας τα τελευταία δύο χρόνια. Θέλει όραμα και αγάπη για το άθλημα».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X