ΑΕΚ: Οι «τελικοί» και η ώρα «μηδέν» για Γιαννίκη

ΑΕΚ: Οι «τελικοί» και η ώρα «μηδέν» για Γιαννίκη
Photo Credits: INTIME

Το ματς με τον Απόλλωνα και η νίκη της ΑΕΚ, προφανώς και δεν μπορεί να συνιστά λόγος πανηγυρισμού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπήκε ένα στοπ στον κατήφορο των τελευταίων αγώνων, πήραν μια μικρή ανάσα πριν μπουν σε μια εβδομάδα που θα καθορίσει πολλά για την ΑΕΚ, αλλά και τα πρόσωπα που τη στελεχώνουν. Ο επαναληπτικός προημιτελικός με τον ΠΑΟΚ μπορεί να κρατήσει ζωντανό έναν στόχο για την ΑΕΚ, τα ματς με τον Ολυμπιακό έχουν πάντα μια ιδιαίτερη σημασία στην καθημερινότητα της Ενωσης.

Στην ΑΕΚ έγινε ξεκάθαρο, ειδικά από τη στιγμή που ο Δημήτρης Μελισσανίδης αφαίρεσε από το πρώτο επίπεδο του κάδρου των ευθυνών στελέχη του μεταγραφικού σχεδιασμού και προπονητή, πως υπάρχει πρόθεση να συνεχίσει μαζί τους ως το τέλος της σεζόν. Θεωρεί πως υπάρχει και ατυχία σε αρκετά παιχνίδια, δεν θα ήθελε να πάει ξανά σε αλλαγές. Ωστόσο, καλές οι προθέσεις, αλλά τα πάντα κρίνονται εν τέλει από την αλήθεια του γηπέδου. Ειδικά τώρα, που δεν υπάρχουν απλά ματς, αλλά ολόκληρα κρας τεστ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X