Η Γιουβέντους αλλάζει το σκηνικό με τον Βλάχοβιτς

Βλάχοβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς χρειάστηκε μετρημένα λεπτά για να αρχίσει την απόσβεση και η Γιουβέντους πλέον κοιτάζει με άλλο μάτι το μέλλον.

Πριν μερικές μέρες υπέγραψε στην Γιουβέντους και ο Αλέγκρι δεν το σκέφτηκε πολύ. Βασικός με την Ελλάς Βερόνα και ο Σέρβος δεν άργησε να δικαιώσει τον νέο προπονητή του. Για την ακρίβεια, χρειάστηκε 12 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα για να κάνει αυτό για το οποίο η Γηραιά Κυρία έδωσε 75 εκατ. ευρώ στην Φιορεντίνα. Ο Ντιμπάλα του πέταξε την μπάλα στον χώρο κι εκείνος είχε το γκάζι που απαιτούνταν για να τη φτάσει αλλά και την τεχνική για να νικήσει με λόμπα τον Μοντιπό.

Τόσο λίγο χρειάστηκε για να ανοίξει λογαριασμό στο Τορίνο το νέο Νο7, ενώ το προηγούμενο, ο μύθος του αθλήματος, Κριστιάνο Ρονάλντο, το έκανε έπειτα από 320. Στην 6η του επαφή με την μπάλα σκόραρε ο Βλάχοβιτς, ο οποίος κέρδισε εγκωμιαστικά σχόλια για το ντεμπούτο του από τους Ιταλούς. Για τη physical παρουσία που χρειαζόταν 2-3 αμυντικούς για να αντιμετωπίσουν έναν παίκτη που θύμισε πολύ τον Μπόμπο Βιέρι. Συνολικά στο ματς είχε 43 επαφές, οι 10 από αυτές μέσα στην περιοχή ενώ από τα 5 σουτ του, τα 4 ήταν on-target.


Το γκολ πανηγυρίστηκε α λα Ντιμπάλα, επειδή ο Αργεντίνος ήταν ο άνθρωπος που του έδωσε την ασίστ. Βασικά το γιόρτασαν με τον trademark τρόπο του La Joya, τη μάσκα. «Με τον Πάουλο ήταν ένας αυθόρμητος πανηγυρισμός. Το πιο σημαντικό ήταν να νικήσουμε, τα ματς μετά τη διακοπή είναι τα πιο δύσκολα» είπε ο Σέρβος μετά το τέλος του αγώνα. «Πρέπει να καταλάβω γρήγορα πως λειτουργούν τα πράγματα εδώ. Θέλω να βελτιωθώ, όχι μόνο στα γκολ αλλά στο παιχνίδι συνολικά. Στην ντρίμπλα, στο ξεμαρκάρισμα, σε οτιδήποτε μπορεί να φανεί χρήσιμο στην ομάδα».

Με αυτό κόντρα στην ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ [και του Παναγιώτη Ρέτσου], ο Βλάχοβιτς έφτασε τα 18 γκολ στη φετινή Serie A – έχει 17 με την Φιορεντίνα και 1 με την Γιουβέντους – και ήδη ισοφάρισε την περσινή και καλύτερη επίδοση της καριέρας του. Εχοντας σχεδόν έναν γύρο μπροστά στου, ο 22χρονος μπορεί αυτή τη στιγμή να λέει ότι δίνει μάχη για το Χρυσό Παπούτσι, αφού από τα μεγάλα πρωταθλήματα μόνο ο σταρ της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, έχει περισσότερα [24] από τα δικά του τέρματα.

Οι οπαδοί της Γιούβε είναι λογικό πλέον να ονειρεύονται να μείνει και ο Ντιμπάλα και να τους βλέπουν μαζί και τη νέα σεζόν, όμως ο Σέρβος ζει ήδη κάτι που είχε ονειρευτεί. «Από όταν ήταν 15 χρονών ήθελε να παίξει στην Γιουβέντους και να γίνει ο Ζλάταν» ήταν τα λόγια του παλιού επιθετικού της Serie A, Βαλερί Μποζίνοβ. «Χρήματα που ξοδεύτηκαν πολύ σωστά» ήταν η τοποθέτηση του… πολύ, Αρίγκο Σάκι, για τον αριστεροπόδαρο Σέρβο.

Με τον Βλάχοβιτς, το σκηνικό στo Campionato είναι πλέον εντελώς διαφορετικό και ο στόχος της 4άδας… ήδη πιασμένος. Υπενθυμίζεται ότι οι Bianconeri κάποια στιγμή στον πρώτο γύρο βρέθηκαν στο -16 από την κορυφή, όμως πλέον δεν τα χρειάζονται τα κυάλια. Με τον Βλάχοβιτς είναι ένα άλλο πρωτάθλημα…

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X